Interviu Pepe|”Ma bucura ca si cei mai tineri imi cunosc piesele”

0
815

Pepe a raspuns astazi cu ocazia zilei sale de nastere ( azi implineste 33 ani) la cateva intrebari adresate de colegii de la industria-muzicala. Pepe 

Noul tau album “Arunca-mi o privire” apare dupa mai bine de patru ani de pauza discografica … De ce a durat atat de mult revenirea ?

A durat mult, poate prea mult, pentru ca odata cu trecerea anilor am devenit mult mai pretentios si perfectionist. S-au intamplat si cateva evenimente in viata mea care m-au determinat sa devin mai bun si “sa trag”, cum se spune, mai mult de mine. Imi pare rau ca fanii au asteptat atat de mult insa sunt foarte bucuros ca acum au posibilitatea sa asculte un album complet.

Trei single-uri si doua videoclipuri promovate numai pana acum de pe acest album … Ai deja o concluzie despre aceasta revenire … Cum se vede dinspre Pepe ?

Feedback-ul a fost excelent. Se vede ca publicul m-a asteptat cu drag. Consider ca meritau sa ii rasfat cu mai multe single-uri si videoclipuri. Publicul din tara imi cunoaste repertoriul aproape integral si ma bucura ca la concerte canta toti. Ma simt implinit artistic cand vad aceasta. Ma bucura si mai mult ca si cei mai tineri imi cunosc piesele. Este un sentiment tare placut pentru un interpret si le multumesc.

Ce urmeaza pe plan muzical ? Un nou album sau alte proiecte ?

Cu siguranta un nou album … dar nu stiu cand … Vom vorbi mai multe cand se va concretiza … Deocamdata … promovarea pentru “O femeie cat o suta”, concerte, spectacole, evenimente private si spre toamna un turneu … Vom vedea …

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=lQ135QWg5yk[/pro-player]

Ai pastrat oarecum linia care te-a consacrat … Te gandesti si la schimbarea genului sau macar schimbari minore pe partea de abordare muzicala ?

Intotdeauna am considerat ca trebuie sa faci ceea ce iti place si ceea ce te caracterizeaza ca si artist si nu numai … Nu am facut si nu voi face ceva ce nu imi place. Voi incerca sa imbunatatesc stilul muzical si imaginea. ma voi adapta la nou dar voi ramane Pepe, plin de patos si iubire. Nu vreau sa bulversez publicul cu zeci de stiluri muzicale si zeci de imagini personale diferite. Publicul cunoaste un singur Pepe si pe acel Pepe il voi livra din punct de vedere muzical.

Ai in plan sau in discutii posibile proiecte noi de televiziune ?

Da … Insa voi accepta doar pe cele care ma avantajeaza din toate punctele de vedere si cu care sa ma identific. Dar vom vorbim mai multe cand vom avea ceva concret, asta in caz ca nu aflati inainte sa va spun eu.

Implinesti 33 de ani … Cum te vezi atat pe plan personal cat si profesional ?

Personal … Foarte fericit si mai ales implinit. Profesional … Experimentat si foarte pretentios cum mine, din ce in ce mai pretentios …

sursaL:industria-muzicala.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: