Interviu Neylini: „Dayla” e, în primul rând, o invitaţie la distracţie

Date:

Neylini si-a lansat la inceputul lunii aprilie noul single Dayla, o piesa ce beneficiaza si de un clip regizat de Florin Botea. Pentru ca piesa transmite foarte multa energie si asta si inseamna titlul piesei, regizorul clipului a dorit sa redea si in clip acest lucru. Va invit sa cititi in continuare un interviu acordat de Neylini pentru ziarul Ring.

Ce le transmiţi admiratorilor prin noul tău clip?
Multă energie, sper eu! „Dayla” e, în primul rând, o invitaţie la distracţie şi am încercat să imprimăm această senzaţie în fiecare beat din piesă şi în fiecare cadru din videoclip. Se apropie vara, astfel că am vrut să le ofer fanilor mei dragi „material de dans” şi ceva frumos de privit.

Ai multe ţinute, lookuri în acest clip. De ce atât de multe haine şi cine s-a ocupat de vestimentaţie şi de machiaj?
Am vrut să încerc cât mai multe ipostaze, să duc privitorul într-o călătorie, de la o stare la alta, aşa cum sper că o face şi piesa în sine. Am lucrat cu o echipă minunată pentru styling, mai precis Andreea „Dada” Inankur şi Adriana Ancuţa de la AloModa.ro, iar de machiaj s-a ocupat Dana Argeşan. Să nu-l uităm nici pe Bogdan Mirică, hair stylist-ul meu, care a preluat şi rolul masculin principal în clip.

Care ar fi următorul tău pas major în carieră?
În acest moment, mă concentrez la maximum pe promovarea single-ului şi a videoclipului „Dayla” şi îmi doresc să am parte de o vară plină de concerte pe litoral şi nu numai. Următorul pas ar fi să vizitez, desigur într-un miniturneu, ţările în care piesele mele se difuzează deja şi să fac cunoştinţă de aproape şi cu fanii mei de acolo!

„Mi-ar da fiori paşii pe scena Eurovision”
Pro sau contra participării la Eurovision? Ce îţi dă fiori când te gândeşti că ai putea ajunge pe scena acestui concurs?
Sunt pro oricărei experienţe care înseamnă un plus în carieră! Îmi dă fiori momentul în care aş păşi pe scena aceea imensă, cu atâtea zeci de mii de oameni entuziasmaţi… ideea de a-mi împărţi muzica cu atât de multă lume, de-a trece la următorul nivel mă încântă. Ştiţi cum e, nu se ştie niciodată ce aduce anul următor. Însă nici n-am un proiect „bătut în cuie” în ceea ce priveşte participarea la Eurovision. În schimb, le doresc mult succes celor de la Mandinga şi, de ce nu, să se întoarcă acasă cu trofeul.

Te vezi trăind doar din muzică sau ai în minte şi alte proiecte de afaceri? Ce altceva în afara domeniului muzical ţi-ar plăcea să gestionezi?
Nu vreau să-mi imaginez viaţa fără muzică. Şi dacă ar trebui să-mi pun cariera de interpret pe planul doi, aş alege să rămân tot în domeniu, ca impresar sau organizator de evenimente. Industria muzicală de la noi evoluează acum şi, în câţiva ani, oportunităţile vor fi mult mai numeroase.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=oTMY1BZoZ_w[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...