INTERVIU| KRISTINE:” Va urma o perioada de schimbari pentru mine”

0
596

Avem pentru voi un nou interviu cu KRISTINE; am vorbit despre schimbarile in plan muzical, despre relatia ei cu fanii dar si despre modul in care s-a simtit la concertul de la urziceni. Solista a sustinut un recital in acest weekend la Urziceni cu ocazia „Zilelor orasului”. Reporterul nostru special a fost „pe faza” si a luat-o la intrebari 😀

Cum a fost amosfera la Urziceni, ai simtit publicul aproape de tine si de muzica ta?

KRISTINE: Într-adevăr, a fost o atmosferă deosebită şi m-am simţit foarte bine alături de publicul de aici care a fost extrem de primitor şi cald iar tinerii din câte am văzut ştiu să se distreze.

Am observat că în seara asta ai fost singură pe scenă iar din echipa ta ţi-au lipsit asistentele, dansatoarele dar şi DJ Rabinu?

 KRISTINE: Da, de astă dată aranjând cu managerul meu, ne-am zis să schimbăm un pic formula  iar acest lucru nu cred că ne-a afectat! De fapt, vrem să schimbăm atât stilul de interpretare cât şi cel coregrafic, imaginea, cu alte cuvinte, în ansamblu iar Kristine e bine să ştiţi că sunt eu şi nu include neapărat dansatoare. Sper ca şi publicul spectator să fi înţeles acest lucru.

Să înţeleg că traversezi o perioadă de schimbare a stilului pe care îl abordezi?

KRISTINE: Da, vreau ca stilul meu care va fi ceva mai nou să se constituie ca o surpriză ulterioară pe scenă iar acest lucru déjà s-a văzut! Colaborăm cu alţi compozitori renumiţi  din ţară.

Te întreb şi pe tine acelaşi lucru: vei mai trece prin Urziceni în această vară?

KRISTINE: Cu siguranţă că voi mai trece prin Urziceni pentru că este un oraş pe care îl îndrăgesc foarte mult!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=XgsqzfypC3Q[/pro-player]

 Am observat că ai făcut o baie de autografe, in special cu adolescenţii şi că nu ai refuzat să te pozezi cu ei!

 KRISTINE: Îi iubesc şi mă bucură de fiecare dată prezenţa lor lângă mine şi dacă ofer fiecăruia un autograf e firesc că o fac din tot sufletul!

Mulţumim foarte mult pentru ai avut răgaz să vorbeşti şi cu noi şi îţi urăm drum bun!

KRISTINE: Asemenea!

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: