Interviu Jeff Bridges| TRON: Mostenirea 3D

Date:

Filmul TRON: Mostenirea 3D va avea lansarea in Romania peste doar cateva zile, pe data de 17 decembrie, pana atunci va prezentam un interviu despre productie  curegizorul Jeff Bridges. Noua productie este continuarea filmului TRON lansat in 1982, actiunea de aceasta data il are in centru pe Sam Flynn, fiul in varsta de 27 de ani al lui Kevin Flynn.

Sam Flynn doreste sa descopere cauza disparitiei tatalui sau, pana in momentul in care se trezeste chiar el insusi captiv in lumea programelor virtuale populata de jocuri pe viata si pe moarte.

Subiectul filmului este actual, in contextul in care din ce in ce mai multi tineri sunt „prinsi” in lumea jocurilor, refuzand contactul cu lumea reala. In mod cert in film, totul este prezentat intr-un mod SF, dar trebuie sa recunoastem ca exista o corespondenta  incontestabila in realitate.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

2 COMENTARII

  1. Jeff Bridges este un actor foarte bun iar faptul ca joaca intr-un film atat de comentat nu poate decat sa ma bucure.Eu sunt multumita de distributie. De altfel, Olivia Wilde si Garrett Hedlund se potrivesc de minune si, mai ales, pe ideea din Tron. Cei trei actori nu sunt decat un bonus adus peliculei care, oricum, va fi foarte apreciata de cinefili. De-abia astept sa vad filmul.

Comentariile sunt închise.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...