Interviu Jeff Bridges| TRON: Mostenirea 3D

Date:

Filmul TRON: Mostenirea 3D va avea lansarea in Romania peste doar cateva zile, pe data de 17 decembrie, pana atunci va prezentam un interviu despre productie  curegizorul Jeff Bridges. Noua productie este continuarea filmului TRON lansat in 1982, actiunea de aceasta data il are in centru pe Sam Flynn, fiul in varsta de 27 de ani al lui Kevin Flynn.

Sam Flynn doreste sa descopere cauza disparitiei tatalui sau, pana in momentul in care se trezeste chiar el insusi captiv in lumea programelor virtuale populata de jocuri pe viata si pe moarte.

Subiectul filmului este actual, in contextul in care din ce in ce mai multi tineri sunt „prinsi” in lumea jocurilor, refuzand contactul cu lumea reala. In mod cert in film, totul este prezentat intr-un mod SF, dar trebuie sa recunoastem ca exista o corespondenta  incontestabila in realitate.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

2 COMENTARII

  1. Jeff Bridges este un actor foarte bun iar faptul ca joaca intr-un film atat de comentat nu poate decat sa ma bucure.Eu sunt multumita de distributie. De altfel, Olivia Wilde si Garrett Hedlund se potrivesc de minune si, mai ales, pe ideea din Tron. Cei trei actori nu sunt decat un bonus adus peliculei care, oricum, va fi foarte apreciata de cinefili. De-abia astept sa vad filmul.

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...