Interviu exclusiv cu Anthony Icuagu; Lucreaza 9 ore pe zi

0
1739

 

Anthony Icuagu
Anthony Icuagu

 

Anthony este un tanar artist despre care am auzit prima data la emisiunea “Vocea Romaniei”, acolo unde a impresionat juriul, telespectatorii si s-a facut cunoscut si remarcat pentru publicul larg. Daca va ganditi ca a debutat la aceasta emisiune …va inselati 😀 Anthony este prezent pe piata muzicala de cativa ani atat in calitate de interpret cat si de compozitor…iar mai nou isi exploateaza talentul creativ in regia de clipuri.

Prima sa piesa cu care Anthony Icuagu  a intrat cu adevarat pe radio este “Dream Girl” si a fost inscrisa in cadrul selectiei  nationale Eurovision 2013, acolo unde piesa a ocupat locul 7. Piesa este compusa de Marcus Frenell, Fredrik Randquist, Hanif Sabzevari, Jimi Thiesen, Michael James Down.   In schimb piesa se bucura de succes in randul fanilor si are o evolutie pozitiva in topurile muzicale.  Despre aparitia clipului am scris aici

Ne-am dorit sa aflam mai multe despre Anthony, astfel ca l-am invitat cu ajutorul prietenului nostru Erik (RMM) la un interviu FUN…..in Club Oxygen din Mall Sun Plaza, acolo unde ne-am distrat; am jucat biliard si darts si am aflat foarte multe lucruri interesante despre el.

Am descoperit dincolo de imaginea de artist, un tip extrem de placut, relaxat si plin de viata care ne-a spus cat de multe iubeste ceea ce face. Mai mult decat atat am aflat cat de multa munca este in spatele unei productii video, artistul lucreaza peste 9 ore / zi atunci cand trebuie sa finalizeze un proiect.

Interviu Anthony Icuagu

Cu siguranta o sa aflati multe mai multe urmarind interviul video:

[nggallery id=28]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: