Instigare la ….teatru

Date:

Iubim muzica, distractia, party-urile, dar iubim si teatrul, care poate fi FUN….chiar super fun, dar poate fi in acelasi timp si profund.

Dan Puric ne prezinta sub egida Companiei de teatru  Passe-Partout in data de 14-01-2011 Ora: 19:00 spectacolul „Noi” la Sala Rapsodia (pe Lipscani).

Este un spectacol complex, despre „noi” cei de azi, despre „oamenii timpului nostru” si despre „noi” ceilalti. Un spectacol ironic, amuzant, dar in acelasi timp penetrant, exact asa cum este Dan Puric…usor dar in acelasi timp cu greutate.

Datorita faptului ca este un spectacol realizat sub coordonarea lui Dan Puric limbajul teatral folosit este unic prin faptul că adună pe scenă dans, teatru de cuvânt, teatru non-verbal (relaţie), pantomimă comportamentală şi imitativă, dans popular, step.

Bilete şi rezervări la Casa de bilete a Sălii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021/315.89.80. Luni-Vineri 11:00 – 18:00, Sâmbătă 12:00 – 16:00, Duminică închis.
În zilele de spectacol casa de bilete este deschisă între orele 12:00 – 19:00.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...