Inna a lansat un nou clip: Caliente

0
925

Inna ne asalteaza cu piese si clipuri dintre cele mai interesante si diverse atat din punct de vedere al imaginii artistei cat si din punct de vedere muzical. Daca in urma cu o luna de zile a lansat clipul piesei Wow acum artista a venit cu un nou clip;Caliente.

In clipul  Wow imaginea artistei era una jucausa, desprinsa din bazme, iar piesa se incadreaza intr-un stil accesibil atat din punct de vedere al versurilor cat si al imaginii.

In noul clip “Caliente”, Inna apare mult mai sexy si mai provocatoare, iar piesa tine cont de  curentul muzical actual care face tot mai des apel la limba spaniola, dar si la limbile latino americane in general 😀

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=Rpc8pTvNHwA[/pro-player]

Intre momentul in care Inna a lansat Wow si Caliente a trecut doar o luna de zile, dar artista nu a stat cu mana-n san si a mai lansat doua piese 😀 Una in Romana si una de club ce se numeste Alright si este produsa de baietii de la Play&Win.

Piesa in romana se numeste Tu si Eu si este produsa tot de gasca de la Play&Win si dovedeste inc-o data faptul ca Inna iubeste muzica in general si poate sa cante si alceva in afara de “popcorn” si o face foarte bine. Mai mult decat atat artista de la malul mari a dovedit faptul ca nu si-a uitat prima dragoste- rock-ul. Inainte sa se lanseze cu “hot” Inna si-a incercat norocul in muzica tot cu un proiect rock. Pentru aceasta piesa Inna a filmat un clip in Mexic din seria de filmari realizate “pe acoperis”.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=mTOo5YzwY84[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: