Inna a lansat un nou clip: Caliente

Date:

Inna ne asalteaza cu piese si clipuri dintre cele mai interesante si diverse atat din punct de vedere al imaginii artistei cat si din punct de vedere muzical. Daca in urma cu o luna de zile a lansat clipul piesei Wow acum artista a venit cu un nou clip;Caliente.

In clipul  Wow imaginea artistei era una jucausa, desprinsa din bazme, iar piesa se incadreaza intr-un stil accesibil atat din punct de vedere al versurilor cat si al imaginii.

In noul clip „Caliente”, Inna apare mult mai sexy si mai provocatoare, iar piesa tine cont de  curentul muzical actual care face tot mai des apel la limba spaniola, dar si la limbile latino americane in general 😀

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=Rpc8pTvNHwA[/pro-player]

Intre momentul in care Inna a lansat Wow si Caliente a trecut doar o luna de zile, dar artista nu a stat cu mana-n san si a mai lansat doua piese 😀 Una in Romana si una de club ce se numeste Alright si este produsa de baietii de la Play&Win.

Piesa in romana se numeste Tu si Eu si este produsa tot de gasca de la Play&Win si dovedeste inc-o data faptul ca Inna iubeste muzica in general si poate sa cante si alceva in afara de „popcorn” si o face foarte bine. Mai mult decat atat artista de la malul mari a dovedit faptul ca nu si-a uitat prima dragoste- rock-ul. Inainte sa se lanseze cu „hot” Inna si-a incercat norocul in muzica tot cu un proiect rock. Pentru aceasta piesa Inna a filmat un clip in Mexic din seria de filmari realizate „pe acoperis”.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=mTOo5YzwY84[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...