INCA IN GRIJA TATICULUI

0
1059

Un judecător din Los Angeles a decis  ca afacerile personale şi financiare ale cântareţei Britney Spears sa rămână sub controlul legal al tatalui ei.

Cântareaţa de  28 de ani, s-a întâlnit în particular, in Los Angeles cu judecatorul, care mai târziu a confirmat în instanţă acest aranjament. De asemenea, tatăl Spears, s-a întâlnit cu judecătorul în spatele uşilor închise.

Decizia a fost impusă în 2008, după vedeta a fost internată in spital pentru tratament psihiatric. Judecătorul declarat în instanţă că a avut „o conversaţie foarte frumoasă” cu Spears în timpul întâlnirii lor, dar nu a oferit alte detalii.

Juriştii cântareţei au  încercat fără succes să răstoarne hotărârii atunci când a fost impusă, în februarie 2008.

În luna octombrie a acelui an, instanţele au convenit că acordul, care trebuia să expire la 31 decembrie,  ar trebui să continue la nesfârşit.

Acest lucru a fost decis de către judecător  pe baza faptului că, deşi Britney părea ca şi-ar fi  îmbunătăţit starea sănătăţii, a rămas „susceptibilă de acţiuni nejustificate„. Judecătorul a adăugat că decizia a fost necesară având în vedere situaţia financiară complexă a cantaretei.

Uite asa rămân unii în grija părintilor până la adânci bătrâneţi. Rău să ai şi bani şi sa fie sub controlul taticului 😀

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: