Cristina Vasiu – Vara se poarta single (premiera)

0
1155

cristina_vasiu

Vara aceasta, Cristina Vasiu nu are timp de probleme – Vara se poarta single  este al treilea inle in cariera sa solo.  Piesa  Vara se poarta single este compusa de catre Cristina, alaturi de Adrian Verzila, Deaconu Dan Andrei si Costache Daniel, iar lyric video-ul este realizat de catre Dan Paraschiv.

Pentru noul single, simpatica artista ne dezvaluie si o noua imagine, mult mai provocatoare, pentru care a realizat un shooting la o piscina din Bucuresti, alaturi de fotograful Virgil Hritcu.

Vara se poarta single este refrenul care mi-a sunat in minte intr-o dimineata, la prima ora. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma inregistrez si sa le trimit baietilor alaturi de care lucrez pe partea de productie muzicala. Versurile le-am compus foarte repede, alaturi de managerul meu, incercand sa punem in cuvinte experientele noastre, pentru ca atat fetele, cat si baietii, vor sa se distreze, sa fie la mare, sa se bucure de plaja si de prieteni. E o piesa vesela cu un vibe bun, usor de fredonat, care sper sa-i insoteasca pe tineri in noptile de party”, declara Cristina Vasiu.

Cel mai recent videoclip al Cristinei a fost o colaborare cu Mika Moupondo in Nu Pot Uita.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: