Imnul Liberty Parade 2014 este cantat de Alexandra Stan si DJ Andi

Date:

Imnul Liberty Parade 2014 o aduce pe Aexandra Stan din nou aproape de stilul care a facut-o cunoscuta; clubbing. Alaturi de DJ Andi artista interpreteaza imnul Liberty Parade 2014, „Set me free  compus de Alexandru Cotoi, Ionuț Adrian Radu, Mika Moupondo ( muzica ) iar textul este scris de Mika Moupondo. Orchestrație: Alexandru Cotoi, Ionuț Adrian Radu, Mika Moupondo. Tinand cont de amploarea evenimentului organizat de Radio 21 speram ca aceasta noua piesa o va aduce din nou pe Alexandra in atentia publicului de gen si va  cunnoaste din nou succesul unei piese no.1

„Eu eram prin studio, de fapt mă dusesem să înregistrez noul meu single pe care îl voi lansa foarte curând și oamenii tocmai lucrau la piesa asta. Am   auzit-o și le-am spus că neapărat trebuie să cânt eu piesa asta! Serios, am ascultat-o și mi-a plăcut atât de mult, încât nu știu cum să-ți descriu.. eram toți pe pereți! O ascultam dată la maxim!!! Mie mi se pare foarte tare mesajul piesei, în ton 100% cu Liberty Parade: Set me free!”, a povestit Alexandra.

Imnul Liberty Parade 2014

„Liberty Parade”, produs în întregime de Radio 21 este cel mai mare eveniment dance din istoria radioului. Anul trecut, aproape 80.000 de inimi au pulsat frenetic în ritmuri electrizante, până la răsăritul soarelui.

Cand va avea loc Liberty Parade 2014

Liberty Parade –  cel mai mare eveniment dance din România – are loc sâmbătă, 26 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, la Black Sea Arena. Anul acesta show-ul va avea un cu totul alt concept, organizatorii promit un eveniment complet ieșit din tipare.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...