IANNA – ALBUM NOU: OPEN YOUR EYES

Date:

Cantareata Ianna a pregatit un nou material pentru fanii sai. Este vorba despre un nou album, care se numeste „Open Your Eyes”. Concertul de lansare va avea loc pe data de 29 martie la Teatrul Odeon, de la ora 19:00. Doritorii trebuie sa stie ca biletele se pot procura de la casa de bilete a Teatrului Odeon, online la [email protected] sau sunand la numarul de telefon 021 314 72 34. Pretul biletelor este de 31,80 lei sau 63,60 lei.

Invitati la acest eveniment vor fi: trupa Distinto, orchestra Arpeggione, baletul Iuno Dance, Anthony Icuagu (pe care il stiti de la Vocea Romaniei) si pianistul Stefan Doniga. 

Albumul contine 14 piese, reorchestrari ale unor arii de opera, precum si piese celebre ale genului pop-opera, cum ar fi „Caruso”, „Time to Say Goodbye” sau „Hijo de la luna”. Melodia „Open Your Eyes” este singura piesa proprie de pe acest album, fiind compusa de Cristian Faur. Este piesa cu care Ianna a participat la Selectia Nationala pentru Eurovision 2011, alaturi de Distinto si Anthony Icuagu.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=lG6NiMZcFWo[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...