Hotel FM castigatorii selectiei nationale Eurovision 2011

Date:

Trupa Hotel FM este castigatoarea selectiei nationale Eurovision 2011 ce a avut loc in noapte dintre ani.Ei ne vor reprezenta la competitia ce va avea loc in luna mai in orsul Dusseldorf din Germania. Alegerea juriului si a publicului este una surprinzatoare, tinand cont de faptul ca favoritii erau Directia 5 si Claudia Pavel.

Hotel FM aobtinut 22 de puncte- 12 de la juriu și 10 de la public. Pe locul doi s-au clasat cei de la Distinto cu piesa Open Your Eyes. Din pacate pentru ei, chiar daca au fost preferati de public de la care au primit 12 puncte, juriul nu a fost de aceasi parere, oferindu-le doar 5 puncte. Urmatorul clasat a fost Mihai Alexandru, care a obtinut 16 puncte.

Trupa Hotel FM s-a format la initiativa lui Gabriel Băruţa, care  a adunat in 2005 in jurul lui o gasca de muzicieni pasionati de genul pop Rock si dornici sa aduca un suflu nou in muzica romaneasca.

Componenta Hotel FM: David Bryan (voce), Gabriel Băruţa (clape şi backing vocals), Vlady Săteanu (bass) şi Gabi Drăgan (tobe)

 

 

Ce parere aveti de acest rezultat?

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...