Hotel FM castigatorii selectiei nationale Eurovision 2011

0
780

Trupa Hotel FM este castigatoarea selectiei nationale Eurovision 2011 ce a avut loc in noapte dintre ani.Ei ne vor reprezenta la competitia ce va avea loc in luna mai in orsul Dusseldorf din Germania. Alegerea juriului si a publicului este una surprinzatoare, tinand cont de faptul ca favoritii erau Directia 5 si Claudia Pavel.

Hotel FM aobtinut 22 de puncte- 12 de la juriu și 10 de la public. Pe locul doi s-au clasat cei de la Distinto cu piesa Open Your Eyes. Din pacate pentru ei, chiar daca au fost preferati de public de la care au primit 12 puncte, juriul nu a fost de aceasi parere, oferindu-le doar 5 puncte. Urmatorul clasat a fost Mihai Alexandru, care a obtinut 16 puncte.

Trupa Hotel FM s-a format la initiativa lui Gabriel Băruţa, care  a adunat in 2005 in jurul lui o gasca de muzicieni pasionati de genul pop Rock si dornici sa aduca un suflu nou in muzica romaneasca.

Componenta Hotel FM: David Bryan (voce), Gabriel Băruţa (clape şi backing vocals), Vlady Săteanu (bass) şi Gabi Drăgan (tobe)

 

 

Ce parere aveti de acest rezultat?

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: