Hi-Q – aniversare cu surprize

Date:

Fresh, originali si intotdeauna plini de idei, Mihai, Dana si Florin si-au surprins side aceasta data fanii care vor sa le fie alaturi la petrecerea aniversara “15 ani de Hi-Q”!

Impreuna cu un site specializat in promotii au lansat o oferta de nerefuzat! Astfel,toti cei care au accesat ieri site-ul Zumzi.ro au avut ocazia sa-si rezerve locuri pentru ei si toata gasca lor cu 50% reducere. Biletele oferite au fost vandute imediat, iar trupa a decis suplimentrea ofertei. Trupa Hi-Q şi band-ul lor au pregătit pentru concertul de pe 19 mai un show nou, peste 2 ore de muzică 100% live, cu trei momente tematice, axate pe trei stiluri muzicale: o serie Hard (cu piese pop, ce inspiră distracţie şi prietenie, fiind favoritele lui Mihai), o serie Rock (energie, explozie, nebunie – serie propusă de Dana), şi una Cafe (piese acustice, sensibile, preferate de Florin).

În total 25 de hituri din perioada 1996-2011! Hi-Q e Cafe, e Rock și e Hard pe 19 mai, de la ora 21.00 @ Hard Rock Cafe!”

sursa:catmusic.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...