Hi-Q – aniversare cu surprize

Date:

Fresh, originali si intotdeauna plini de idei, Mihai, Dana si Florin si-au surprins side aceasta data fanii care vor sa le fie alaturi la petrecerea aniversara “15 ani de Hi-Q”!

Impreuna cu un site specializat in promotii au lansat o oferta de nerefuzat! Astfel,toti cei care au accesat ieri site-ul Zumzi.ro au avut ocazia sa-si rezerve locuri pentru ei si toata gasca lor cu 50% reducere. Biletele oferite au fost vandute imediat, iar trupa a decis suplimentrea ofertei. Trupa Hi-Q şi band-ul lor au pregătit pentru concertul de pe 19 mai un show nou, peste 2 ore de muzică 100% live, cu trei momente tematice, axate pe trei stiluri muzicale: o serie Hard (cu piese pop, ce inspiră distracţie şi prietenie, fiind favoritele lui Mihai), o serie Rock (energie, explozie, nebunie – serie propusă de Dana), şi una Cafe (piese acustice, sensibile, preferate de Florin).

În total 25 de hituri din perioada 1996-2011! Hi-Q e Cafe, e Rock și e Hard pe 19 mai, de la ora 21.00 @ Hard Rock Cafe!”

sursa:catmusic.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...