Hi-Q a lansat piesa “Solo”

0
707

Hi-Q, (Florin, Dana si Mihai ) aduc  in prim plan o noua piesa, “Solo” un titlu care ma duce  cu gandul la faptul ca cei 3 s-au gandit sa lanseze si materiale solo. Dar…nu 😀 Gresit.  E  vorba despre mesajul piesei, cei doi s-au cam “tocit” si o spun intr-un mod pozitiv si frumos, asa cum ne-au obisnuit cei 3 tineri din Brasov.

Membri trupei spun despre aceasta piesa ca reprezinta  o abordare mult mai intimă şi marchează maturizarea noastră din punct de vedere muzical şi personal. De-a lungul timpului, atât noi, cât şi fanii noştri ne-am schimbat şi ne dorim ca noile piese pe care le vom lansa să arate această evoluţie.

Piesa va beneficia de un videoclip exploziv, fiind primul single de pe viitorul material discografic al trupei, care va contine 10 piese. Noul material marcheza trecerea trupei la stilul Smart Pop, as completa eu… “pozitiv”. De regia clipului pentru piesa “Solo” se va ocupa Spike, iar dupa spusele lui Florin va fi un adevărat thriller, o ipostază diferită de ce ați văzut până acum.

Personal imi place piesa, fiind un fan al celor de la Hi-Q inca din 1997.  Cei trei dovedesc faptul ca pot canta pana si o despartire in “note” pozitive 🙂

Cea mai veche amintire a mea  legata de la HI-Q este aceea cand i-am vazut in revista BRAVO, intr-un articol mic ( o scurta prezentare) avand cu totii un look  colorat gen “curcubeu”, destul de socant pentru acea vreme 😀

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=S6iG5W7eld0[/pro-player]

foto:werock.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: