HELLO, HELLO! BY NORTHWAY

Date:


NORTHWAY este o trupă nouă, care prestează bineînteles muzica dance – clubbing.

Ca şi componenţă este formată din:

Sergiu Rusu, care este din Satu Mare şi prima dată a cântat la 12 ani în trupa şcolii. Sergiu a terminat Facultatea de Ştiinţe Economice(profil Management) din Baia Mare. În timpul facultăţii a încercat variante şi proiecte, a luat cursuri de canto şi de dicţie şi a compus muzică. După terminarea facultăţii, şansele de a-şi  face o carieră în muzică nu păreau prea roz, aşa că s-a întors în Satu Mare unde a lucrat la departamentul de resurse umane al unei firme. După câteva luni a avut o discuţie scurtă cu Adrian, discuţie ale cărei concluzii au fost: „Hai că nu  vrem să renunţăm la proiectul nostru muzical. Hai în Bucureşti!”. Aşa că s-a transferat cu munca în Bucureşti, dar, la  scurt timp, s-a dedicat în totalitate muzicii. Acum compune, se ocupă exclusiv de muzică şi de trupă, şi e fericit că  instinctul nu l-a lăsat şi a reuşit să îşi împlinească visul.

Adrian Rogojan s-a născut în Baia Mare, a avut prima apariţie scenică la 16 ani. Pasionat de fotbal, la acea vreme a fost convins de cei din jur să se gândească şi la altă posibilitate. A terminat Facultatea de Ştiinţe Economice, tot în Baia Mare. Iar aici, a fost extrem de categoric: „nicio carieră muzicală, până nu îmi termin facultatea!”Acum se dedică împreună cu Sergiu proiectului lor muzical.

Piesele sunt compuse în colaboare cu Deepcentral si Play & Win. Cu piesa „Hello Hello”, trupa işi propune să spargă topurile.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. […] este o trupa noua, despre care noi am mai scris si intr-un articol precedent. Componentii trupei sunt Sergiu si Adrian, de profesie economisti, dar cu inclinatii […]

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...