Haideti la concert cu TiPtiL!

Date:

Concert TiPtiL la Casa Universitarilor

Daca nu aveti planuri pentru aceasta seara, va dau o idee : concert TiPtiL! Concertul din aceasta seara va incepe la orele 19:00  la Casa Universitarilor, care continuă tradiţia concertelor „Prietenii muzicii”.

Trupa a fost înfiinţată în septembrie 2009, de Bujor, Creţu şi Ciprian (membri ai fostei trupe Baba Novac) împreună cu Raluca. TiPtiL a debutat, două luni mai târziu cu un concert curajos care, după reacţia publicului, a marcat începerea unui proiect special în peisajul muzical românesc. Concertul de debut a avut loc pe data de 5 noiembrie 2009, zi care a rămas şi aniversarea formaţiei.

Pe site-ul lor au scris : “Muzica TiPtiL este expresia unică a împletirii personalităţilor membrilor formaţiei, se revarsă în adieri sonore firav-agresive-senzual-lascive-dansant-melodioase-armonios-izbitoare-creativ-colorat-înălţătoare. Cu alte cuvinte şi fără a mai folosi prea multe figuri de stil, muzica TiPtiL trăieşte! “. Eu nu-i pot contrazice pentru ca imi plac 😛

Ca sa va conving, va mai spun ca Intrarea la concert este libera si va atasez o melodie de-a lor pe care o tot ascult de ceva vreme!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=D-C4cxQJlzE[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...