Grasu XXL-Drumul spre succes (videoclip)

Date:

Grasu XXL Drumul spre succes videoclip
Grasu XXL Drumul spre succes videoclip

Grasu XXL Drumul spre succes videoclip

Piesa este scrisa de Grasu XXL si este produsa cu Guess Who. Versurile ne vorbesc despre ce inseamna acest obiectiv – succesul- pentru Grasu XXL. videoclipul este semnat de Andrei-Nicolae Teodorescu ( Regie) scenariu: Tudor Vladimir Panduru și Andrei-Nicolae Teodorescu. Producător executiv: Mircea Ștefan. Videiclipul este realizat folosind imagini extrase din scurtmetrajul Drumul spre succes, lansat in urma cu doar cateva zile de OKAPI Sound pentru a promova materialul lui Grasu XXL. Clipul conține sample din „Fără Cuvinte” – Celelalte Cuvinte, „Discurs despre succes” – Andrei Pleșu – din cadrul seriilor de conferințe organizate de Institutul de Studii Complementare.

„Chiar cand ai succes,iti dai seama ca ai o mulțime de alte motive,sa nu fii integral fericit…as spune mai intai ca trebuie sa ne ferim sa identificam succesul cu fericirea.” – Andrei PleșuGrasu XXL Drumul spre succes videoclip

Videoclip -ul lansat cu o zi inainte de prezentarea oficiala a noului album lansat de artistul de la OKAPI Sound da si titlul acestui material. Drumul spre succes este albumul cu numarul patru lansat de rapper. Primul album lansat de Grasu XXL a fost Personajul negativ ( cu Paco 10 Grei ) a urmat Curaj in 2006, iar in 2010 a fost lansat Oameni, un material la fel de asteptat. Un aspect exterem de interesant de observat, in ciuda faptului ca in toata aceasta perioada Grasu XXL nu a lansat atat de multe singel-uri, a ramas in atentia publicului si a continuat sa fie printre cei mai apreciati rapperi de la noi.

Lansare  Grasu XXL Drumul spre succes

Luni, 23 martie, la Carturesti Verona Cafese va lansa discul drumul spre succes; atat pe CD. editie de lux si vinil Grasu va fi prezent acolo pentru autografe alaturi de toata gasa de la OKAPI SOUND.

Grasu XXL a inceput cu adevaratu Drumul spre succes in urma cu mai bine de 15 ani, atunci cand si-a fixat obiectiv inca din perioada scolii generale ca el va fi „Grasu”, rapper, artist si va domina scena de rap. Anii au trecut si Drumul spre succes parcurs de Grasu XXL aka Dragoș Nichifor din Bacau a insemnat multe sacrificii, zile si nopti dedicate acestui gen muzical. Albumul poate fi găsit și în varianta digitală, prin iTunes, Google Play, GetMusic.ro, Deezer și nu numai.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...