Giulia a lansat varianta in engleza a piesei “Vorbe goale”

0
654

 

Toti artistii romani viseaza in secret- sau nu- si la un mega succes pe piata internationala. Acest lucru nu este rau deloc, astfel se  aude de Romania si in topurile muzicale nu doar in jurnalele de stiri 😀 “In the Morning” este piesa lansata de Giulia pentru piata internationala, fiind de fapt o reinterpretare a piesei “Vorbe goale” lansata de Giulia in Romania. Piesa a fost compusa de Gabriel Huiban de la Gala Records si a stat in varful topurilor din Romania mult timp.

Noul show al Giulia va include si un band 

Giulia evolueaza din punct de vedere muzical si simultan cu revenirea  pe scena muzicala in luna septembrie se vor produce  si o serie de schimbari in show-ul live al artistei;  Show ei va fi unul 100% live cu trupa, astfel ca vom avea ce asculta de acum incolo. Este stiut faptul ca nu se compara sunetul live al instrumentelor cu negativele ” de pe cd”, iar in aceasta formula Giulia isi va putea demonstra mult mai bine calitatile vocale.

In scurt timp artista isi va relansa si site-ul oficial mygiulia.ro, iar pentru pagina ei de facebook pregateste un concert unplugged. La finalul lunii septembrie cei ce ii indragesc muzica Giuliei se vor bucura si de un nou single.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: