Giulia a lansat varianta in engleza a piesei „Vorbe goale”

Date:

 

Toti artistii romani viseaza in secret- sau nu- si la un mega succes pe piata internationala. Acest lucru nu este rau deloc, astfel se  aude de Romania si in topurile muzicale nu doar in jurnalele de stiri 😀 „In the Morning” este piesa lansata de Giulia pentru piata internationala, fiind de fapt o reinterpretare a piesei „Vorbe goale” lansata de Giulia in Romania. Piesa a fost compusa de Gabriel Huiban de la Gala Records si a stat in varful topurilor din Romania mult timp.

Noul show al Giulia va include si un band 

Giulia evolueaza din punct de vedere muzical si simultan cu revenirea  pe scena muzicala in luna septembrie se vor produce  si o serie de schimbari in show-ul live al artistei;  Show ei va fi unul 100% live cu trupa, astfel ca vom avea ce asculta de acum incolo. Este stiut faptul ca nu se compara sunetul live al instrumentelor cu negativele ” de pe cd”, iar in aceasta formula Giulia isi va putea demonstra mult mai bine calitatile vocale.

In scurt timp artista isi va relansa si site-ul oficial mygiulia.ro, iar pentru pagina ei de facebook pregateste un concert unplugged. La finalul lunii septembrie cei ce ii indragesc muzica Giuliei se vor bucura si de un nou single.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...