Gina Pistol in noul clip al lui Adrian Eftimie

0
726

Gina Pistol este in aceste  zile pe prima pagina in toata presa de calitate “sub nivelul marii” cu o stire legata de prezenta modelului intr-o reclama pentru scule….ciudata alegere, insa Ginuta este la fel de provocatoare 🙂

Mai interesanta ni se pare prezenta Ginei Pistol in noul clip al lui Adrian Eftimie pentru piesa “Lonely”.Filmarile pentru acest nou clip au avut deja loc in Vama Veche, Olimp,  Budha Longe Mamaia si s-au desfasurat timp de  trei zile. Regia videoclipului este semnata Serban Ionescu si Dragos Buliga.

“Din  tot ceea ce am vazut ca s-a filmat, clipul va iesi exact cum vroiam, chiar daca nu am mai reusit sa filmam in strainatate, asa cum ne propusesem.  Vara, soare, mare, Gina Pistol, la care se adauga Serban si Dragos, deci este absolut imposibil ca lucrurile sa nu iasa asa cum ne-am dorit inca de la inceput. Nu este vorba de un scenariu complicat, ci de un sincron intre ceea ce transmite piesa si ceea ce transmite clipul. O sa vedeti, sunt sigur ca va va placea.”, spune Adrian Eftimie.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: