GHICI CINE VINE IN CLUJ? ROXETTE, PE 19 IULIE!

Date:

Trupa suedeză Roxette va susţine, în 19 iulie, un concert pe Cluj Arena, în urma unui contract încheiat de Consiliul Judeţean Cluj, care administrează stadionul, şi Emagic, firmă specializată în organizarea de evenimente.

Acesta este cel de-al doilea concert pe care Roxette îl susţine în România, după spectacolul susţinut în 30 mai 2011 la Bucureşti. Concertul de la Zone Arena a făcut parte din cel de-al zecelea turneu mondial din cariera trupei, care s-a reunit în 2009, după aproape opt ani de pauză, informează agenţia Mediafax.

Formată la începutul anilor ’80, Roxette a devenit rapid una dintre cele mai iubite trupe pop, iar piese precum „The Look”, „Dressed for Success”, „Listen to Your Heart”, „Dangerous”, „It Must Have Been Love”, „Joyride” şi „Milk and Toast and Honey” au făcut înconjurul lumii, fiind considerate în prezent adevărate „evergreen-uri”.

Marie Fredriksson şi Per Gessle s-au întâlnit pentru prima dată în Halmstadt (Suedia), la sfârşitul anilor ’70, primul album Roxette – „Pearls of Passion” – fiind lansat câţiva ani mai târziu, în octombrie 1986, notează Mediafax. Au urmat alte şase albume de studio, şapte compilaţii, un album de remixuri şi opt albume video, cărora li se adaugă nu mai puţin de 39 de single-uri şi tot atâtea videoclipuri.

Premiaţi în repetate rânduri la categorii precum „cel mai bun grup pop-rock”, „cel mai bine vândut artist” şi „cel mai difuzat video”, membrii Roxette au câştigat de-a lungul carierei admiraţia a milioane de fani din întreaga lume.

Anul 2002 a reprezentat, însă, un moment de cumpănă în cariera trupei, Marie fiind diagnosticată cu o tumoare pe creier. După o operaţie complicată, mai multe luni de tratament şi câţiva ani de pauză, timp în care atât Marie, cât şi Per şi-au dedicat timpul unor proiecte separate, trupa s-a reunit în 2009, revenind pe scenă în formula consacrată.

Haideti sa ne amintim de unul dintre hiturile lor!

Enjoy![pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=nx2iLOvP0rM[/pro-player]

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...