George Hora a lansat clipul Privesc inainte

0
906

George Hora - Privesc Inainte - coverCompozitorul si interpretul George Hora, sau altfel spus „capul rautatilor” de la Studio 66 a lansat clipul  celui mai nou single au sau „Privesc inainte”.  O piesa care ne vorbeste – asa cum spune si George – atat despre visurile noastre si despre ce trebuie sa facem pentru ca sa le indeplinim cat si despre prietenii din jurul nostru care sunt sau nu alaturi de noi atunci cand avem nevoie de ei. Piesa care este compusa de George alaturi de Kamelia – sora acestuia- ma duce cu gandul la o poveste de viata ca isi are radacinile in experienta personala a compozitorului.

Trebuie sa ne ascultam inimile pentru a ajunge unde ne dorim in viata. Inima ne spune care este drumul pe care trebuie sa-l urmam pentru a ne indeplini visurile.”, a spus George despre mesajul piesei si clipului.Muzica si text: George Hora si Kamelia

George s-a ocupat pentru acest clip si de regie/Scenariu si Montaj, iar operatori imagine au fost Valentin Solomie si Ionut Trandafir. Personal l-am vazut pe George Hora extrem de atras de productia clipurilor inca de prima data cand l-am intalnit la filmarea baietilor de la VOXIS, acolo unde avea rolul de producator muzical  si de scenarist.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: