Gala Teen Art Out „LA BOHEME”

0
1967
Gala teen out

Gala Teen Art Out "LA BOHEME"

 Gala Teen Out „LA BOHEME” , aflata la prima editie,  isi propune sa faciliteze accesul tinerilor artisti pe scena culturala bucuresteana , oferind posibilitatea dialogarii cu specialisti din domenile umaniste si cu reprezentanti ai presei .

Fratelli Expreso Bar a gazduit prima editie a galei Teen Art Out !

La eveniment au luat cuvantul personalitati marcante ale culturii romanesti precum Augustin Ioan (arhitect si profesor universitar) , Virigil Nitulescu ( director al Muzeului Taranului Roman) ,  Cristiana Purdescu (designer vestimentar) ,  Pavel Susaru (  critic si istoric de arta , presedintele Asociatiei Expertilor si Evaluatorilor din Romania ).

 Art Out este o revista de arta, arhitectura, patrimoniu si restaurare. Fondata in 2011 , revista a evoluat prin colaborari cu specialisti din tara si din strainatate , devenind una din revistele de prima importanta la nivel national pe plan cultural-artistic.  In 2013 ,, Art Out” implineste 3 ani de activitate , definindu-se ca un un element important pe scena presei, artei si culturii romanesti.

Primul moment al serii a facut o introducere in lumea Art Out , prezentand intreaga echipa si povestind  istoria acestei reviste .

Evenimentul a imbinat acordurile delicate ale viorii si pianinei cu atmosfera boema, formand astfel un ambient al elitelor definit prin gust si rafinament.

Un alt moment al serii a fost Awards Gala  in cadrul caruia s-au oferit premii pentru concursul municipal de eseuri Art Out si s-a oferit titlul de Ambasador Art Out pentru cei care au luat cuvantul la dezbaterea intitulata ,, Din culisele succesului – o poveste despre performanta si arta ).

 Laura Lucia Mihalca , director al revistei Art Out ne-a oferit un mic interviu si ne-a spus mai multe despre acest eveniment!

 Ce ne puteti spune despre Gala Teen Art Out?