Frissco – Praf de stele (single nou)

Date:

Frissco - Praf de stele

Frissco(Ionut Untaru cunoscut ca artist si producator sub nick-name-ul FRISSCO), lanseaza piesa Praf de stele, in care regaseste o parte din viata sa, in versurile piesei.

Noul single  Praf de stele este compus si produs de catre artist in studioul Frissco Music Group din Constanta, de orchestratie s-a ocupat chiar Frissco impreuna cu baietii de la Residence Deejays. Coperta single-ului este realizata de catre Dan Mihai Lupescu iar de styling este responsabil seTo.

Praf de stele” este parte din mine, este parte din sufletul meu, regasesc o perioada din viata mea in versurile piesei si cred ca vor rezona cu mesajul transmis multi dintre ascultatori. Este o schimbare de stil pentru mine, un nou inceput si de aceea am ales impreuna cu echipa mea sa lansam single-ul de ziua mea de nastere.” a spus Frissco.

Residence Deejays”se naste ca proiect in septembrie 2008 cand Dj Genesys (Marian Untaru) si Sg Vanyaxx (George Fatu) , hotarasc impreuna cu producatorul lor ( Ionut Untaru alias Frissco ) ca este timpul ca pasiunea pentru muzica si experienta dobandita de`a lungul vremii ca muzicieni si dj, sa se materializeze intr`un concept club ce imbina influentele exotice cu stilul balcanic cu mare priza la public, atat de bine exportat la nivel international.

Primul single  Sexy Love  avandu-l pe Frissco ca vocal (unul din producatorii si vocea de pe single`ul „Privacy” – AlexUnder Base) ajunge intr-o perioada scurta o piesa de rezistenta in playlistul cluburilor din toata tara , se clasifica in numeroase topuri internationale ( Grecia , Polonia , Turcia , Tunisia).

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...