Frissco – Praf de stele (single nou)

0
1148

Frissco - Praf de stele

Frissco(Ionut Untaru cunoscut ca artist si producator sub nick-name-ul FRISSCO), lanseaza piesa Praf de stele, in care regaseste o parte din viata sa, in versurile piesei.

Noul single  Praf de stele este compus si produs de catre artist in studioul Frissco Music Group din Constanta, de orchestratie s-a ocupat chiar Frissco impreuna cu baietii de la Residence Deejays. Coperta single-ului este realizata de catre Dan Mihai Lupescu iar de styling este responsabil seTo.

Praf de stele” este parte din mine, este parte din sufletul meu, regasesc o perioada din viata mea in versurile piesei si cred ca vor rezona cu mesajul transmis multi dintre ascultatori. Este o schimbare de stil pentru mine, un nou inceput si de aceea am ales impreuna cu echipa mea sa lansam single-ul de ziua mea de nastere.” a spus Frissco.

Residence Deejays”se naste ca proiect in septembrie 2008 cand Dj Genesys (Marian Untaru) si Sg Vanyaxx (George Fatu) , hotarasc impreuna cu producatorul lor ( Ionut Untaru alias Frissco ) ca este timpul ca pasiunea pentru muzica si experienta dobandita de`a lungul vremii ca muzicieni si dj, sa se materializeze intr`un concept club ce imbina influentele exotice cu stilul balcanic cu mare priza la public, atat de bine exportat la nivel international.

Primul single  Sexy Love  avandu-l pe Frissco ca vocal (unul din producatorii si vocea de pe single`ul „Privacy” – AlexUnder Base) ajunge intr-o perioada scurta o piesa de rezistenta in playlistul cluburilor din toata tara , se clasifica in numeroase topuri internationale ( Grecia , Polonia , Turcia , Tunisia).

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: