FRESH! Mr. Alama & Ligia – Greek Lover

0
624

Suntem un popor iubitor de muzica, asta e clar. Unii dintre noi suntem chiar dependenti. Si ni se alimenteaza zilnic dependenta asta cu fel de fel de piese noi care ne incanta si ne fac sa intram intr-o stare de bine! 🙂

De aceasta data, suntem incantati de cei de la Cat Music si Live Artist care lanseaza un nou proiect, format din Mr. Alama & Ligia, iar primul single se intituleaza Greek Lover si este produsa chiar de acestia. ;;)

Siakas  Evangelos (Mr. Alama) este jumatate roman, jumatate grec; s-a familiarizat cu productia muzicala inca de la 14 ani, iar stilul cu care a inceput a fost Hip Hop. Din 2008 s-a axat doar pe productie muzicala dance-house.

Ligia Moldovan a inceput sa cante de la varsta de 8 ani, iar pana in prezent are numeroase premii obtinute la diferite festivaluri, precum Mamaia Copiilor – locul 1, dar si la festivalul de muzica usoara Mamaia – sectiunea interpretare – locul 3.

Piesa Greek Lover are puternice influente balcanice, perfecte pentru vara.

Va astept cu pareri si comentarii!

Enjoy![pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=AUIeOvURSiU&feature=youtu.be[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: