FLORIN CHILIAN: „SĂ AVEŢI UN AN MAI NAŞPA DECÂT URMĂTORII DOI, DAR DE O SUTĂ DE ORI MAI BUN CA ĂSTA CARE A TRECUT!”

0
2794


Publicul constănţean a avut parte, sambata, de o seară specială în compania lui Florin Chilian. O seară plină de emoţie, de melancolie dar şi de veselie datorită micilor glumiţe pe care Chilian le face în stilul lui caracteristic. Un artist deschis, care face conversaţie cu publicul din sală chiar în mijlocul melodiei, care nu se teme să spună cu glas tare şi răspicat ceea ce gândeşte. Am simţit asta în stilul lui muzical, în acordurile chitarei lui, în versurile cântecelor sale.

Publicul de la Constanţa l-a primit ca pe un vechi prieten, a zâmbit la glumele lui pline de ironie sau a suspinat atunci când s-au stins toate luminile iar din cel mai întunecat colţ al sălii au început să răsune acordurile melodiei „Chiar dacă„.

Florin Chilian ne-a transmis şi o urare de sărbători, una originală pe care şi-a pus clar amprenta: „Să aveţi un an mai naşpa decât următorii doi, dar de o sută de ori mai bun ca ăsta care a trecut!” O urare caracteristică lui, care lasă loc de interpretare, la fel ca şi cântecele sale.

Artistul a declarat pentru Redactia4fun ca astazi, ora 20:00, la Centrul Cultural Reduta din Braşov, are loc ultimul său concert din acest an, după care îşi va lua o mică pauză bine meritată.

Aşa că cei care vor o porţie de cultură plină de nonconformism, cei care vor să simtă realitatea aşa cum este ea, dar îndulcită puţin de acordurile de chitară, sunt aşteptaţi la concert.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: