Florin Busuioc revine in teatru

Date:

Florin Busuioc, cunoscut de foarte multi in calitate de prezentator „la meteo”, calificat la locul de munca, revine la meseria de baza: acea de actor.Marfă vie, după Cehov este piesa care l-a convins pe Florin sa revina pe scena de la ARCUB. Astfel ca cei care vor dori sa-l vada pe „Busu” si altfel decat prezentand prognoza cu „Andreea” sunt asteptati sâmbătă 18 februarie, ora 19.00, la Sala ArCuB la o nouă reprezentaţie cu Marfă vie, după A.P. Cehov. Dramatizarea este realizată de Nicolae Urs. Regia poartă semnătura lui Dragoş Câmpan iar scenografia îi aparţine Mariei Dore.

Marele talent a lui Cehov, face ca la o sută treizeci de ani de la publicarea nuvelei Marfă vie , să răsară un nou spectacol de teatru care are la baza opera sa.Am pornit acest proiect, în perfect acord cu realizatorul dramatizării şi actorii, cu gândul de a oferi publicului un spectacol Cehov. Clasic. Fără viziuni regizorale şi creaţii scenografice care pun în plan secundar opera autorului. Sincer, am zis: nu cred că va discuta cineva peste o sută de ani despre talentul nostru, aşa că hai să ne bucuram cu toţii, artişti şi spectatori, de cel a lui Cehov. Tipul promite… “ Dragoş Câmpan

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batişte nr. 14) la preţul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) şi 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenţi, pensionari pe baza prezentării legitimaţiei sau talonului de pensie).

sursa&foto:arcub

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Articolul precedent
Articolul următor
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...