Flash blogger cu Paul (supo.ro)

Date:

Am revenit….upyyy. Cum se spunea la  mine in liceu 😀 Ei bine stiu, eu nu mai sunt la liceu, dar mi-ar placea sa mai fiu 😀 In acest context am stat de vorba la Flash blogger 7.1 cu gasca de la Supo.ro Paul , Bogdan şi Alexandra. Ne-a placut de ei pentru ca au un stil de redactare fun -exacat ca stilul nostru – 😀 si sunt implicati in numeroase proeicte interesante..

 

R4FUN: Ce este supo.ro și de ce ar trebui să intre vizitatorii nostri -în special – si înternautii în general pe site-ul vostru?

Supo.ro : Este un blog care nu are la baza un singur subiect pe care să se acseze, poate și de asta îl face mai interesant. Pe blog în primul rând scriem ceea ce pe noi ne interesează și ceea ce credem noi că este interesant. Noi nu avem foarte multe parteneriate, ne-am axat în primul rând pe oamenii care nu scriu pe un blog (asta pentru început). Ne-am făcut publicitate la diferite evenimente la care am participat sau organizat. Cititorii intră și se documentează despre un anumit subiect, ceea ce rezultă că foarte mulți dintre vizitatori ajung la noi datorită folosirii unui motor de căutare.

R4FUN: Cum ati  început activitatea de blogging și ce înseamnă pentru voi?

Activitatea de blogging a început în urmă cu aproximativ 3 ani, când dorința de a ne exprima public opiniile a fost tot mai mare. La început am avut blog-uri diferite fără domeniu, apoi am câștigat la blogway timp de un an domeniu .RO și host gratuit. Asta ne-a ajutat foarte mult pentru a câștiga experiență în tot ceea ce constă blogosfera. După care în Martie anul acesta ne-am strâns ideile și am realizat că este mai eficientă o echipă. Apoi s-a născut Supo.ro Bloggingul este un hobby, tot odată și un alt mod de exprimare.

R4FUN: Cine sunt membrii echipei (o scurtă descriere) și ce vă propuneți cu acest site?

În echipa supo.ro momentan ne aflăm decât 3 persoane. O să încep cu mine, Paul Nistor. Sunt la liceu în an terminal și iubesc să fiu tot timpul informat cu ce se petrece în viața de zi cu zi. Bogdan Crișan, prietenul care este pasionat de fotografie spun asta pentru că a mai adus în echipă o fată, Alexandra Pop care la fel are aceiași pasiune. Ne propunem ca pe viitor să crească numărul vizitelor să ne creem o temă personalizată și nu în ultimul rând ca activitatea supo.ro să fie mai densă intenționăm să mărim echipa.

R4fun: Vă doriți să devină mai mult decât o pasiune blogging-ul?

Sincer, mi s-a mai pus această întrebare. Sunt sigur că toți își doresc ca blogging-ul să nu fie numai o pasiune. Dar pentru asta este nevoie de multă muncă. Trebuie să muncești, să investești ca să ai și rezultate. Cred că asta spune totul.

R4FUN: Am citit despre voi că sunteți încă elevi. Cât de important este din punctul vostru de vedere ca un tânăr să aibă activități extrașcolare și să se implice în astfel de proiecte?

Da, suntem la liceu și este foarte important ca elevii să participe la activități extrașcolare organizate de profesori sau chiar de ei însăși pentru a-și dezvolta abilitățile și mentalitatea.Un exemplu putem fi chiar noi care de la activitățile școlare am ajuns voluntari la un ONG din Arad (ProPrietenia).În concluzie implicarea în cât mai multe activități nu face decât să ajute personalitatea fiecăruia.

R4FUN: Care sunt subiectele pe care le abordați în special și ce articole vă definesc pe fiecare ?

În primul rând abordăm diferite subiecte despre care ne spunem opinia. Eu, Paul Nistor abordez diferite subiecte care includ știri, critică și tot odată noutăți. Bogdan și Alexandra se ocupă de fotografie și evenimente.
R4fun: Care este modelul vostru în online?

Nu putem să zicem că avem decât un model. Înainte ca să deschidem supo.ro am intrat pe diferite blog-uri și am luat puțin din fiecare. Aveam nevoie să știm ce le place cititorilor să vadă pe un blog la început. Putem spune că unul din modele a fost zoso și sfaturile lui pentru bloggeri noi. Recunoaștem că ne-au ajutat foarte mult ca să ajungem ceea ce suntem azi.
R4FUN:Ce bloguri citiți?

Citim foarte multe bloguri în fiecare zi, de la vedete de televiziune până la bloguri anonime care știu totuși să folosească vocabularul. Nu ne place să citim bloguri care nu au nici o logică și sunt făcute doar pentru a se afla în treabă.

R4FUN: Care este motto-ul vostru?

Munca în echipă presupune în primul rând să-ți pierzi jumătate din timp explicindu-le celorlalți de ce nu au dreptate. de George Wolinski

R4FUN: Multumim pentru timpul acordat si speram sa auzim de voi in cat mai multe proiecte, chiar si alaturi de redactia4fun

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Articolul precedent
Articolul următor
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

3 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...