Flash Blogger 7.1 cu Popa Marius

Date:

Continuam demersul nostru, selectiv de altfel de a cunoaste oamenii de baza din blogosfera. Vom incerca sa va oferim o imagine cat mai apla a acestui fenomen numit blogging prin intermediul seriei de interviuri Flash blogger 7.1. Vom aduce in fata voastra atat bloggeri experimentati cat si tineri care promit …:) Astazi il vom cunoaste pe Popa Marius
Spune-ne te rugam mai multe informatii despre tine: cine esti, ce faci, cu ce te ocupi?

Salutare! Vreau să vă felicit pentru site şi pentru iniţiativă :P. După cum deja ştiţi, mă numesc Popa Marius şi sunt un simplu adoleşcent în ultimul an de liceu. După cum vedeţi în poză, sunt un tip pozitiv căruia îi plac cluburile şi distracţia (vezi fluierul de la gat). Pe de altă parte vine BACu şi încă nu prea m-am omorât cu învăţatu’.
De ocupat mă ocup de blog şi îmi place foarte mult să mixez, muzica fiind o pasiune moştenită de la tata. Păcat că nu am apucat să-mi achiziţionez ceva scule dar sper să vină şi momentul ăsta 😀

De unde pasiunea pentru blogging si cum ti-a venit ideea unui site personal?

Prin 2007 abia citeam câteva bloguri şi am zis să încerc şi eu să-mi fac unul. De altfel şi un coleg de-al meu de clasă avea blog, avea ceva vechime prin online şi i-am spus că îmi fac şi eu. Nu i-am cerut ajutorul decât cu un domeniu şi de un host (abia învăţasem ce sunt astea) şi mi-a explicat care e treaba cu ele. Ideea de site personal a venit – cum ziceam – de la alţi mari bloggeri gen Arhi sau Zoso. Pe ei i-am citit prima dată..aa…şi pe Bobby Voicu :D, cum să-l uit?

Care sunt subiectele tale preferate?

Desigur că sunt cele legate de muzică. Îmi place să ofer un sfat bun atunci când e vorba de muzică. De asemenea îmi plac foarte mult subiectele legate de Linux şi despre distribuţii de Linux (io fiind un fan Linux :D).

Ce preferi: unici …fara numar….sau unici de „Calitate” ?

Cu siguranţă unici de calitate. Prefer să am nişte oameni competenţi, cu opinii argumentate şi foarte bune decât nişte „fleandure” care vin şi comentează aiurea. Deşi aş putea şterge comentariile de gen, nu o fac tocmai pentru că-i respect şi pentru că probabil îşi vor da seama că greşesc.


Cum percepi evolutia site-urilor/blogurilor in urmatorii ani?

Nu sunt foarte vechi în d-ale internetului, prefer să nu răspund la întrebare.

De la cine ai invatat cele mai multe in mediul online?

Depinde în ce domeniu. Generally, să zicem că cele mai multe le-am învăţat de la Eugen (wptuts.ro) şi de la Ionuţ Staicu (ionutstaicu.com).

Care este „modelul tau in viata”, daca ai asa ceva, desigur?
Nu am aşa ceva :))

Care este motto-ul preferat ?

„Dacă vrei, poţi!”

Mulţumesc pentru oportunitatea oferită! 🙂

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

1 COMENTARIU

  1. […] aici pentru a-l citi. Articol adăugat în: eu  Click here to cancel reply. Nume (să […]

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...