Final de cariera pentru Leonardo DiCaprio?

Date:

 

leonardo-dicaprio-actor-600x375

 

Unul dintre cei mai prolific actori de la Hollywood, Leonardo DiCaprio (38 ani) a anuntat de curand intr-un interviu acordat ziarului britanic Daily Mirror faptul ca faptul ca se simte estenuat din cauza filmarilor ultimelor sale pelicule (acesta realizand 3 filme in ultimii 2 ani) si de aceea a decis sa ia o foarte, foarte, foarte lunga pauza in cariera sa si  sa se ocupe de proiectele sale, care au o cu totu alta natura.

Starul se afla in aceasta perioada in plina campanie de promovare a noului sa film, Django Unchained, in regia lui Quentin Tarantino, in care joaca rolul unui proprietar de plantatie si negustor de negri, Calvin Candie, personaj pe care acesta l-a caracterizat intr-un singur cuvant ca fiind “deplorabil”:

Este o persoana care are sufletul negru. El era asemenea lui Ludovic al XIV-lea, nascut intr-o lume nobila, detinand si controland alte personae, iar viata s-a depindea intrutotu de vietile altora –relateaza actorul conform US Today.

Imediat dupa perioada de promovare a ultimului sau film, Leonardo a declarat ca va dori sa se retraga din lumina reflectoarelor (dar si nu cea a paparazzilor) pentru un timp nedeterminat si sa inceapa sa calatoreasca in intreaga lume, si nu prea o lunga vacanta, ci pentru a se ocupa de problema poluari si protectiei mediului. In nenumarate randuri, actorul a dorit sa mentioneze ca el personal foloseste produse ecologice, precum panouri solare pentru generarea de energie electrica pe proprietatea lui, iar masina lui este un prototip electric, ceea ce denota spiritul civic si ecologic, care speram ca nu este doar de imagine. Astfel, el se alatura pe lista personalitatilor (exemplu, Ben Affleck, Al Gore etc.) care in ultimii ani au tras un semnal de alarma in ceea ce privesc problemele globale ale poluari, dar care au si actionat la propriu, fie prin infiintarea unor fundatii pentru stranger de fonduri, fie direct prin proiecte  desfasurate in diferite zone ale Terrei. Printre altele, ne putem da seama ca nici de viata lui particulara nu prea a avut timp, tocmai de aceea doreste sa profite din plin in urmatoarea perioada, in care vrea sa faca plimbari cu prietenii si sa faca cu totul si cu totul altceva decat film.

De altfel, Leonardo are un program destul de incarcat anul acesta, avand in vedere ca va lansa inca doua filme, primul in regia lui Baz Luhrmann, The Great Gatsby 3D (premierea in Romania in data de 17 mai 2013) si The Wolf of Wall Street (neavand inca o data oficiala de lansare), in care va face din nou echipa cu regizorul Martin Scorsese, dupa colaborarile de success dintre cei doi din Gangs of New York (2002), The Aviator (2004), The Departed (2006) si Shutter Island (2010).

Programul incarcat al filmarilor si lungile calatorii in intreaga lume pentru campanile de promovare au dus la luarea unei decizii destul de serioase in viata si cariera actorului, dar care poate sa revina oricand in viitoare proiecte de mare anvergura.

Pana atunci, ultimul sau film, Django Unchained, care a avut premierea pe 18 ianuarie 2013, ruleaza si in acest moment pe marile ecrane din Romania.

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...