Porcelain Style-Portelanul chinezesc tendinta anului 2015

0
4047
stilpozitiv.ro porcelain style

Porcelain Style-Ultima tendinta in moda

             Porcelain Style-Portelanul chinezesc, sursa de inspiratie a designerilor vestimentari si de accesorii in acest an. Made in China nu suna bine deloc astazi, mai ales atunci cand vorbim despre moda. Toata lumea tine mai mult la eticheta decat la calitate sau chiar la produs. Cel mai important este sa exprime opulenta prin afisarea etichetelor la vedere. Surprinzator este insa ca majoritatea brandurilor mari isi fabrica produsele in China, fie ca vorbim de cosmetice, accesorii sau haine.

China s-a facut remarcata in ultimii ani prin forta de munca ieftina. Mult si de calitate mai slaba-acesta ar fi sloganul multor produse fabricate astazi acolo. Insa lucrurile nu au stat mereu asa, China a reprezentat  mult timp un etalon de calitate si unicitate. Produsele chinezesti erau extrem de scumpe si de cautate.

Inventii chinezesti

Trecand peste latura extrem de comerciala a Chinei descoperim ca aceasta tara are o cultura artistica foarte vasta, ce a influentat de-a lungul timpului dezvoltarea nivelului de trai din intreaga lume. Chinezii sunt recunoscuti ca mari inventatori, iar descoperirile lor au marcat evolutia intregii omeniri.

Citeste articolul integral pe www.stilpozitiv.ro ; Inventii chinezesti, cum sa porti acest stil si multe altele.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: