Filmul saptamanii la cinema: THE HANGOVER PART 3.

Date:

the hangover 3

 

 

 

 

Gasca nebuna care a facut mari valuri de aprecieri in seria The Hangover se reuneste pentru ultima data in cea de a treia parte – The Hangover Part 3/Marea Mahmureala Partea a 3-a. Cu siguranta succesul primelor doua parti au necesitat in prealabil o noua continuare si cum ni-i s-a comunicat deja de catre regizor si producatori, va fi si ultimul capitol, concluzionand aventurile celor patru membri. Dar, cum se intampla de multe ori, avem parte de surprize … neplacute.

 The Hangover Part 3 – Trailer Oficial

 

Genul de comedie inceput in anul 2009 cu prima parte din The Hangover, in care situatiile si replicile pline de conotatii dintre cele mai… deocheate, se pare ca a prins la public, readucand o mica reabilitare acestei categorii de filme. Chiar daca multe dintre scene aveau un grad ridicat de limbaj obscen (uneori chiar explicit), acest lucru a dus la o posibila creare a unei franchise, care a rezultat in anul 2011 o a doua parte, The Hangover 2, insa fiind jucata pe o carte slaba – o copie aproape identica primei parti. Desigur, nici publicul, dar nici criticii nu au putut face neobservat acest lucru si l-au taxat vehement – de la recenzii dintre cele mai proaste pana la o scadere in box-office. Paradoxul face ca partea a doua a avut incasari peste nivelul primei parti (467 mil. $ prima parte si 587 mil. $), diferenta fiind incasarile din afara Statelor Unite, cu mult peste medie. Cu asemenea sume frumusele, producatorii s-au gandit imediat ca este nevoie si de o ultima parte, si astfel The Hangover Part 3 a luat nastere.

 

 

Si de aceasta data vom face cunostinta cu aceeasi nastrusnici din primele parti, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) si Doug (Justin Bartha), care vor avea parte, asa cum s-au obisnuit, de mari probleme din partea vechiului si simpaticului lor “prieten” Dl. Chow (Ken Jeong). Dupa ce tatal lui Alan moare, se pare ca lucrurile se vor complica dupa ce Doug este rapit de un gangster, pe nume Marshall (John Goodman). Acesta il va elibera pe prietenul lor in schimbul aducerii Dl. Chow in fata sa pentru unele probleme nerezolvate. Dar Chow, mereu pus pe creat probleme in stilul sau caracteristic, nu va ceda usor, fiind greu de recuperat de cei trei.

 

 

Daca in primele capitole am avut parte de o petrecere a burlacilor, iar apoi de o nunta, de data aceasta se pare ca situatia s-a schimbat radical, ajungandu-se la o … rapire. Acum intrebarea este: si unde va fi momentul marei mahmureli? Vor fi drogati asa cum ne-am obisnuit pana acum si vor incerca sa-l salveze pe Doug dar si sa incerce sa-si reaminteasca intreaga situatie? Raspunsul se pare ca deja il avem, si acesta este ca NU, lucru care ar contrazice total titlul filmului. Deja, dupa unele vizionari speciale, dar si unele lansari mai timpurii, au dus la un rezultat neasteptat de foarte muta lume – faptul ca film poate fi considerat deja unul dintre cele mai slabe filme ale anului 2013. Nici recenziile nu spun altceva, filmul primind cel mai slab scor posibil din intreaga serie – 31% recenzii pozitive (in comparatie cu 73 % recenzii pozitive primit de The Hangover)… Acest lucru nu face decat sa dezamageasca deja publicul franchisei si nu numai, dar totul va fi elucidat in data de 31 mai 2013, cand pelicula va ajunge si pe marile ecrane din Romania.

 

Din distributia filmului mai fac parte actorii Heather Graham, rapperul si actorul Mike Epps si Jamie Chung, regia revenindu-i celui care a realizat intreaga serie, Todd Phillips.

Bonus; Interviu cu Zach Galifianakis

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...