Filmul Plansa regizat de A. Gheorghe in cinematografe din 27 septembrie

Date:

Film Plansa

Filmul de debut al regizorului Andrei Gheorghe este despre iubire, pasiunea pentru sport, alegeri si compatibilitate. Un film care ne spune o alta poveste desprinsa din cotidian, fara drame ale epocii comuniste sau saracia unui colt de mahala, subiecte ce prind la fesitvaluri dar au devenit clisee pentru productiile cinematografice romanesti de dupa `90.

Lungmetrajul de debut al regizorului Andrei Gheorghe va avea premiera vineri, 26 septembrie, la Cinema Studio iar din 27 septembrie, Plansa va fi lansat în cinematografele din toată tara.
Despre..Plansa:
In rolurile principale ii gasim pe Anda (Olimpia Melinte), Alex (Silvian Vâlcu) si Mircea (Marian Adochitei). Alex este un fost campion la scrimă îsi reia activitatea în calitate de antrenor al Andei, nou venită la Clubul de Scrimă din Constanta. Pentru ca legea atractiei are ingredient cunoscute doar de ea, cei doi incep sa se apropie mai mult decat o permite “etica” profesionala, astfel ca Ada este nevoita sa faca alegerea in preajma campionatului national: incepe realatia cu Alex ( antrenorul ei ) sau continua relatia cu Mircea, iubitul si colegul de club al acesteia.
Odată cu apropierea campionatului naţional de scrimă, tânăra este pusă în situatia de a alege: fie continuă relaţia cu Mircea, care nu are încredere în vocaţia ei de sportivă, fie îşi urmează visul şi acordă o sansă unei relaţii cu

,,Filmul caută esenta unei povesti de dragoste. Pentru a mă apropia cât mai mult de un sentiment atât de generalist si atât de cunoscut, am considerat că este necesară o abordare de la distantă a conflictului. Am încercat să elimin conflictul, dar să păstrez starea. Personajele si frustrările în interiorul lor până în ultimul moment”, povesteste regizorul Andrei Gheorghe.

Actiunea se desfăsoară într-un spatiu pustiu, dar nemărginit. Toate personajele practică un sport individual. Starea vine din alăturarea acestor elemente de spatiu nemărginit si personaje introvertite. Personajul principal locuieste pe o barcă, dar nu poate naviga cu ea. Este antrenor, dar nu poate practica.
Muzica, realizată de Paul Ilea (Kult Studio), producatori sunt Dan Chisu, Andrei Gheorghe, Scenarist: Bogdan Ivascu, Andrei Gheorghe. Distribuitor: DaKINO Production

Film Plansa Trailer

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...