Best Film la Bucuresti

0
865

Best Film Fest, un festival in cadrul caruia sunt premiate cele mai bune filme si sunt recompensati cei mai buni actori prezenti pe marile ecrane romanesti in anul care a trecut, va avea loc, intre 28 ianuarie si 3 februarie, la Cinema Studio din Bucuresti, relateaza Mediafax.
Vor fi premiate cele mai bune filme din 2010, conform opiniilor unor critici de film si a unei prese de specialitate in cadrul unei gale unde vor fi prezente aproximativ 300 de personalitati.

Anul acesta evenimentul se va desfasura pe o perioada de trei saptamani, in trei orase: Bucuresti ( 28-ianuarie-3 februarie), Vaslui (4-10 februarie) si Ramnicu Valcea (11-17 februarie).

Categoriile sunt: cel mai bun film european care a rulat in Romania, cel mai bun film romanesc, cea mai buna actrita intr-un film romanesc, cel mai bun actor intr-un film romanesc, cel mai bun regizor roman, filmul romanesc cu cele mai mari incasari in Romania.

Best Film Fest se afla la cea de-a 11-a editie si este un eveniment anual realizat de Asociatia Film Romania in colaborare cu Asociatia Criticilor de Film din Romania, din cadrul Uniunii Cineastilor, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei si al distribuitorilor de film.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: