Fetele de la Like Chocolate au lansat videoclipul “Maria, Maria”

0
556

Piesa „Maria Maria” a fetelor de la Like Chocolate  am ascultat-o la toate posturile de radio, iar refrenul obsesiv al acestei piese ne-a facut pe toti sa-l fredonam. Fanii trupei Like Chocolate vor fi fericiti sa auda ca s-a lansat videoclipul la „Maria Maria”.

“Maria, Maria” este produsa de Alin Radu, Vlad Petre, remixata si reorchestrata pentru radio de LLP care isi face aparitia si in videoclip si este un featuring cu Alex Mica.

Clipul, regizat de Spike, este plin de dinamism, reda atmosfera din cluburi si se muleaza perfect pe sound-ul fresh si plin de vibe pozitiv emanat de single.

“Maria, Maria” reprezinta cel de-al doilea single al proiectului, iar videoclipul va putea fi urmarit in cel mai scurt timp pe toate canalele muzicale din Romania, cat si online. 

Lansarea oficiala a videoclipului pe un post de televiziune va avea loc la MTV, in aceasta seara, la ora 22:00. Pana atunci va invit sa urmariti videoclipul mai jos si dupa astept parerile voastre!

Enjoy!!!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=tA_bx0aVvbs&feature=player_embedded[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: