Festivalul New Bloom s-a lansat astazi in Dota2

Date:

dota2-updateFestivalul New Bloom organizat de Valve pentru jocul free to play Dota2 de tip MOBA a fost lansat astazi, venit impreuna cu un update de 520MB, si aditional inca 27 MB se pare ca acest nou festival din Dota2 aduce cu el cateva moduri de joc dar si doi eroi noi.

Cel mai apreciat mod de joc pare sa fie Random Ability Draft, unde se ofera la toti jucatorii eroi random, si apoi sunt pusi sa-si aleaga ce skill-uri si ultimate vor pentru eroul lor, alegerea fiind efectuata pe rand, timpul pentru a alege fiind de cateva seunde, dar ai destul timp sa vezi dinainte ce abilitate sau ultimata vrei sa-ti alegi. Personal am jucat pana acum 3 meciuri de acest gen si pare sa ofere un alt aer jocului. Strategia trebuie bine stabilita pentru ca si abilitatile diferite care le ai iti schimba si stilul de joc.

Pentru a putea participa la un meci de Random Ability Draft trebuie sa ai neaparat level 11 si chef de a fi amestecate abilitatiile tuturor eroilor de pe harta.

Inca un mod de joc interesant pentru Dota2, acesta este Takeover. Acest mod de joc iti permite sa poti incepe un meci din orice moment vrei, in care-ti alegi ce erou vrei, singurul lucru necesar fiind sa ai salvarea meciului.

Acest update (v6.80) aduce pe langa aceste moduri cateva modificari eroilor dar si itemelor, si bineinteles si doi eroi nou, unu range (Phoenix) si unul melee (Terrorblade). Se pare ca Dota2 incepe sa atraga atentie din ce in ce mai mult in esports, se pare ca in Coreea de Sud a devenit sport electronic.

Cu o asemenea informatie ma astept ca numarul camptionatelor de Dota2 sa creasca destul de mult, campionate unde gamerii pleaca acasa cu zeci sau sute de mii de euro.

Pentru mai multe informatii legate de acest nou update, viziteaza site-ul oficial Dota2.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...