Esti un bun remixer? Dovedeste-o :P

1
809

Liviu Hodor, Tara si Sunrise INC te provoaca sa pui mana pe platane, sa dai volum la tobe, sa maresti bpm-ul….sau ce vrei tu… numai sa remixezi una dintre piesele lor “Dream With You” (Liviu Hodor feat Tara) sau “Still The Same” (Sunrise INC feat Liviu Hodor)

De ce ? Ce ai de castigat…..remixul semnat de tine poate intra pe release-urile oficiale internatioanale ale celor 2 piese. Dupa care nu se stie ce se poate intampla cu numele tau……tiesto va fi  mic  :))

Intra pe www.sunriseinc.ro, downloadeaza remix pack-ul “Dream With You” sau/si “Still The Same”, pune-te pe treaba si fii creativ.

Dupa ce ai terminat de remixat tot ce trebuie sa faci e sa trimiti  remixul pe adresa [email protected] sau [email protected].

In prezent, “Still The Same” si “Dream With You” sunt semnate in tari ca USA, Uk, India, Spania, Belgia, Olanda, Germania, Austria, Grecia,

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=xQnJS87wmQA&hd=1[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. […] Sunrise INC si Liviu Hodor au demarat in urma cu o luna de zile un concurs, despre care am scris aici, prin care ii invitau pe toti cei ce se considera talentati la  remixeri sa ofere o noua […]

Comments are closed.