Enrique Iglesias a intrat in afaceri cu Rafael Nadal

Date:

Enrique Iglesias restaurant
Enrique Iglesias restaurant

Latin lover-ul Enrique Iglesias este cunoscut publicului in primul rand pentru activitatea sa muzicala, pentru faptul ca este fiul nu mai putin celebrului Julio Iglesias, dar si pentru relatia cu Ana kournikova 😉

Enrique Iglesias isi va deschide un lant de restaurante

Pasiunea pentru mancare si dorinta de a investi in afaceri l-a facut pe artist sa se asocieze cu nu mai putin celebri Rafael Nadal şi baschetbalistul Pau Gasol pentru a deschide lantul de restaurant Tatel. Primul restaurant va fi inspirat din perioada anilor 1920, va fi inaugurat la Madrid, în luna martie, iar planurile lui Iglesias includ deschiderea de reprezentanţe şi la Barcelona, Ibiza, Londra şi Las Vegas.

„Mâncarea din ţara noastră este foarte faimoasă. Sunt multe restaurante cu specific spaniol, dar niciunul nu a încercat să devină o referinţă la nivel naţional sau chiar internaţional”, au spus cei trei investitori în cadrul unei declaraţii comune.

In 2014 artistul a dat lovitura pe plan muzical cu piesa Bailando, hit care a stat cocotat in varful topurilor din intreaga lume, iar Romania nu a facut exceptie.

Sursa: BM Foto: Fb

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...