Videoclip | VUNK – Doi somnambuli

0
817

Trupa Vunk a lansat astazi noul single, Doi somnambuli care beneficiaza in acelasi timp si de un clip de promovare extrem de neobisnuit fata de tot ce am urmarit in ultima perioada. In primul rand personajele principale ale clipului nu sunt baietii de la Vunk si nici macar un “el” si o “ea”, ci un caine alaturi de partenera sa . Clipul a fost filmat Los Angeles mai exact in Beverly Hills dar si  cetatea americana a filmului Hollywood.  Piesa este compusa asa cum ne-am obisnuit de Cornel Ilie, alaturi de colegii sai de trupa.

Clipul a fost filmat de Edward Aninaru, fotograful celebru al Innei care s-a pus serios pe treaba in SUA. Noi ii dorim succes si  asteptam cu interes noile proiecte ale acestuia, nu de alta dar reuseste sa ne surprinda placut de fiecare data.

Joi 11 aprilie baietii vor concerta  in Hard Rock Cafe  si vor avea doi invitati cu care n-au mai cantat pana acum:  Ioana Anuta locul II la X Factor si Krem ( Romanii au talent )

Piesa este de dragoste si ne vorbeste din nou si din nou, dar intr-o alta forma despre acest sentiment nobil. Mesajul piesei si clipului  ne este transmis de baieti chiar de  la inceput, atunci cand apar si ei pentru cateva secunde:

Dragostea e oarba, spun oamenii. Dragostea e muta, ne-o arata animalele. Arata ca iubesti fara sa spui nici-un cuvand.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: