Eminem a semnat un „pact” cu Audi

Date:

Rapper-ul a semnat o intelegere cu producatorul german de autoturisme Audi, dupa ce firma germana a folosit piesa artistului „Lose Yourself” intr-un spot . Publicitarii care au lucrat pentru Audi nu au fost  inspirati in realizarea respectivului spot, acesta fiind o copie fidela a spotului realizat de cei de la Chrysler, care chiar au avut o intelegere cu Eminem 🙂

În reclama Chrysler, Eminem conduce un automobil care trece prin faţa principalelor locuri de atracţie din oraşul Detroit. Automobilul folosit în reclama Audi trece prin faţa principalelor atracţii turistice din oraşul Berlin.

Intr-un final reprezentantii Rapper-ului au semnat o intelegere cu producatorul german in urma careia artistul a renuntat la procesul intentat pentru incalcarea drepturilor de autor. Potrivit unor surse apropiate cazului, şefii Audi vor dona o parte dintre compensaţiile datorate lui Eminem unei fundaţii caritabile din Detroit.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=xeyAjph1YWY[/pro-player]

sursa:Mediafax

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...