Elena Gheorghe este italianca in noul single :)

Date:

Elena Gheorghe Mama Mia

Elena este una dintre cele mai carismatice artiste de la noi, iar pentru noua piesa s-a gandit sa imprumute un pic si din charisma italienilor pentru a ne impresiona. Noua piesa lansata de ea se numeste “Mama Mia” si ne transmite din punct de vedere muzical o povestea de iubire plina de intrigi amoroase iar clipul ne prezinta o nunta in stil Sicilian.

“A fost primul meu clip in care am avut ritmul de munca si etapele de lucru ale unui actor de film. M-am pregatit cu ore de actorie si am lucrat cu regizorul Dan Petcan, cu George Pistereanu si restul echipei de figuratie si actori, exact asa cum se face pe platoul de filmare. A fost o experienta artistica superba, care m-a provocat, mai ales ca e vorba de o poveste plina de situatii comice, dar cu treceri prin foarte multe emotii”.

Spre deosebire de clipurile de imagine lansate tot mai des de regizorii romani, Dan Petcan a ales sa ne spuna si o poveste prin intermediul acestui clip in care artista interpreteaza in maniera actoriceasca, un personaj plin de energie si sex-appeal, in spiritul temperamental al femeilor din Sudul Italiei.
In videoclip, Elena da contra-replica de rol actorului George Pistereanu, cunoscut publicului pentru rorile sale din „Eu cand vreau sa fluier, fluier” si „Loverboy”, care i-au adus numeroase premii pentru cel mai bun actor la mai multe festivaluri internationale de film.

“Scenariul acestui clip recreeaza in cel mai mic detaliu o nunta din Sudul Italiei “al fresco”; am imbracat si rochie de mireasa si am trecut prin toate etapele unui astfel de moment de viata. Bine, pe parcursul evenimentului, se intampla tot felul de situatii nebunesti, iar personajul meu ajunge la o concluzie de viata …inteleapta: ”That’s amore”J. Nu vreau sa dezvalui toata povestea clipului, dar va spun doar ca are de toate: picanterii, barfe, pasiune, Cassanova, de fapt mai multi Cassanova J, flirt, palme, umor cat incape si o …mireasa in bascheti.”

Elena Gheorghe Mama Mia

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...