Alb Negru – Tentatii; Lansare de album, videoclip si fotografii

0
2064

Baietii de la ALB –NEGRU implinesc anul acesta 10 ani de cand au format trupa, perioada in care au lansat numeroase piese ce s-au cocotat in varful topurilor de multe ori. Au fost inca de la inceput o aparitie atat din punct de vedere muzical cat si vizual. In ceea ce priveste muzica Kamara a adus strofe inedite in limba franceza inca de la prima lor piesa si si-au facut de cap in sase limbi la editia Eurovision 2007 cu proiectul Loco Mondo, alaturi de Vlad Cretu de la Supermarket, Ciro De Luca, Valer si Mister M.

10 ani de Alb Negru, un album cu 10 piese si un videoclip nou

Pentru a sarbatori intr-un mod inedit implinirea a 10 ani de activitate in aceasta formula, Andrei si Kamara au lansat o noua piesa, TENtatii. Modul in care este scris numele piesei ne duce cu gandul tot la 10, te-ai prins 😛 Piesa este compusa de Marius Moga si echipa sa de la deMoga Music. Muzica este compusa de Yoghi, Liviu Teodorescu, Georgian Idriceanu, Robert Toma, Shift, Madalin Rosioru iar textul este scris de Shift, Yoghi, Liviu Teodorescu. Videoclipul este regizat de Alex Ceausu de la Ador Media, care ne-a declarat in legatura cu aceasta colaborare:

Ideea clipului a fost inceputa de Kamara, el a mai regizat clipuri si se pricepe. El a venit cu o idée interesanta; niste fete vin la o receptie la hotel. De acolo vedeti in inmaginile ce urmeaza.

Alb Negru – Tentatii

Alex Bogdan de Cronica Carcotasilor si Mondenii este mare fan Alb Negru

Alaturi de Andrei si Kamara au fost prezenti numerosi fani si mai ales prieteni in club Vintage din Centrul Vechi. Printre vedetele prezente am stat de vorba si cu Alex Bogdan ( Mondenii ) care a petrecut in fata scenei pe muzica baietilor si a cantat toate piesele lor. Au venit vedete si colaboratori ai celor doi: Marius Moga, Shift, Alex Ceausu, Radu Groza,trupa Trouble Crew iar invitatii speciali ai serii au fost Ralflo si Rares, alaturi de care Alb Negru au lansat hitul “Mi-e sete de tine”.

Concert TENtatii LIVE

Galerie Foto Alb Negru Tentatii

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: