El Nino – Viata mea ( videoclip ) „Fiecare piesa vreau sa aiba clip”

Date:

Rapperul EL Nino, considerat unul dintre cei mai buni Mc de la noi lanseaza un nou clip la piesa Viata mea. Nu el nino viata meaputem sa spunem despre aceasta ca va fi un single, pentru ca artistul si-a propus ca fiecare dintre piesele de pe albumul Pe limba noastra sa beneficieze de un video. Povestea piesei este destul de simpla: vorbeste despre o perioada mai putin placuta din viata artistului. Muzica este semnata de Soly Beats, inregisttrarile s-au facut la Unic Studio iar de mix si master s-a ocupat maestrul Karie 😉

Videoclipul a fost filmat de omul meu Alexandru Tuturescu in Craiova, orasul in care m-am nascut si am crescut ( Sursa: MarphaHipHop)

El nino viata mea videeoclip

El Nino mai pregateste in aceasta perioada un clip, iar de aceasta data acesta va fi realizat cu ajutorul fanilor la piesa Fraţi şi surori. Iata mesajul transmis de artist pe pagina sa de facebook

Vreau ca voi să reprezentaţi videoclipul melodiei.
Ce trebuie să faceţi:
*Să vă filmaţi timp de 30-60 de secunde făcând ceva reprezentativ vouă (de ex.: practicând sportul preferat, o zi la muncă, o plimbare cu maşina, o bere în cartier, o seară cu fraţii/surorile etc.) , de asemeanea calitatea imaginii trebuie să fie HD.
*După ce vă filmaţi trimiteţi filmuleţul pe adresa: [email protected]om. Data limita: 31.08.2014

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...