El Nino-Prin tara (videoclip )

Date:

el nino prin taraEl Nino lanseaza videoclipul Prin tara. Piesa va fi inclusa pe albumul „Onoarea înainte de toate „. Materialul va fi lansat in cadrul unui concert ce va avea loc pe 19 aprilie 2015 in clubul Silver Church din Bucuresti. Alaturi de El Nino vor urca pe scena colegii sai de la Haarp Cord,, iar intrarea va costa 20 de lei.

El Nino Prin tara


Muzica pentru piesa Prin tara este compusa de Spectrum, textul este semnat de El Nino, Mix/ Master: Karie.Videoclip ul s fost realizat de Alexandru Tuturescu si contine imagini din concertele sustinute de artist prin tara, imagini din studio si o serie de cadre din backstage. Piesa ne vorbeste despre evolutia artistului, despre lupta dusa pana in prezent pentru a obtine succesul. Daca iubiti muzica lui El Nino puteti accesaa albumele si articolele vestimentare de pe site-ul artistului dedicat acestor produse.

Sisu despre lansarea piesei Prin tara

Sisu despre videoclipul lansat de EL Nino: Clipu lui El nino este un clip plin de suflet, despre lupta noastra,a tuturor.Ramane-ti Romani!va rog

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...