Noul album Vita de vie in premiera pe Zonga.ro

Date:

Vita de Vie - Acustic

Baietii de la Vita de vie vor lansa peste o saptamana albumul cu numarul 8 din cariera ce va purta numele „Acustic”. Pana la momentul lansarii oficiale ce va avea loc in cadul unui concertextraordinar la Teatrul Național București, în data de 8 aprilie 2013. Acustic conține 13 melodiiși se bucură de sprijinul unor invitați de marcă: Razvan Suma, Alexandrina, Florin Ochescu și Eugen Caminschi. , Acustic înseamnă cele mai bune melodii Vița de Vie, strânse îndecursul celor 16 ani de existență, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergând uneori pânăla clasic, jazz sau bossanova.

Suntem Vița de Vie, cea mai energică trupă de rock din România. Ne place viteza și străbatemindustria muzicală de 16 ani, cu pedala la fund. Facem mult zgomot și dăm totul la maxim, oriundemergem. În ritmul în care trăim nu mai există timp pentru detalii. Oamenii din jurul nostru nu maiau fețe iar culorile și luminile orașelor prin care trecem au devenit o pastă fluidă care se prelinge pegeamurile laterale ale mașinii. Nu ne uităm în spate, singurul lucru care contează e mereu în față.Următorul concert. Trăim cu motoarele turate la maxim și ochii înfipți în parbriz de 16 ani. Acumpatru ani, într-o seară, ne-am oprit pe drum să ne tragem sufletul. Și nu l-am gasit. Îl pierdusemundeva, cândva, în goana mașinii de turneu. De a doua zi am început să îl căutăm. Am început să fimdin nou atenți la detalii, la forme și culori, la expresie. Am redus viteza și am crescut intensitatea, amizolat zgomotul din exterior și am ascultat liniștea din interior. În ritmul bătăilor inimii am pornit încăutarea sufletului pierdut. Și până la urmă l-am găsit! Se spărsese în mii de bucăți, împrăștiate de-alungul drumului dintre orașele trecute pe plannerul de la studio. Am cules cu grijă toate bucățile și le-am adunat într-un album. Se numește Acustic și îl lansăm pe 8 aprilie la TNB.

Tracklist Vita de Vie – Acustic:
01. Ieri
02. Azi
03. Vinolamine
04. Liber
05. Basul si cu toba mare
06. Varza
07. Totata
08. Mori
09. Lasat pustiu
10. Iamma
11. Visele
12. Alunga tacerea
13. Ce conteaza

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...