INNA – VIDEOCLIP ENDLESS & CAMPANIA BRING THE SUN IN MY LIFE

Date:

Dupa 12 noaptea, campania impotriva violentei, despre care va vorbeam mai devreme, a prins contur, iar site-ul Bring The Sun In My Life a fost creat in asa fel incat sa devina un sprijin pentru femeile maltratate, care pot gasi aici atat marturii de la alte persoane aflate in situatia lor, cat si informatii utile si sfaturi ale specialistilor. Sub deviza „Your Voice Matters! No Violence, No Endless Pain!”, Inna este principalul ambasador al acestei campanii.

„Inna a mai fost implicata in trecut in campanii legate de probleme sociale, dar recent s-a decis sa se concentreze in mod special doar pe o anumita campanie, pentru a obţine un impact mai mare. S-a decis sa devina, pe termen lung, ambasador al cauzei violentei impotriva femeii, deoarece inca exista multe acte de violenta de acest fel in zilele noastre si insuficienta constientizare fata de aceasta problema si solutiile existente. Inna crede ca prin muzica schimbarile sunt posibile. Aceasta platforma dedicata contine informatii utile pentru femeile care sunt victime ale violentei domestice si le va oferi posibilitatea de a contacta experti si centre de ajutor din zona lor.

Prin campania <<Bring The Sun In My Life>>, urmarim sa redam increderea femeilor din intreaga lume, informand victimele violentei impotriva femeii despre ajutorul specializat pe care il pot primi si încurajandu-le sa actioneze, tocmai pentru a evita repetarea fenomenului”.

Pe langa Inna, in campanie s-au mai implicat nume precum: Amalia Nastase (Eventures), Medeea Marinescu (actrita), Cristina Bazavan (jurnalist), Ioana Blaj (actrita), Anamaria Hancu (Communication Manager Let’s Do It, Romania!), Kristina Dragomir (designer), Oana Tache (Dance FM), Raluca Ionescu (Radio ZU), Andreea Berghea (KISS FM), Nico Creciunesc (Radio 21), Ana Treaba (Europa FM), Vanda Popa (medic DentEstet), Mihaela Glavan (designer Sepala).

In paralel cu demararea acestei campanii, Inna a lansat si noul viodeoclip la piesa „Endless”, pe care il puteti urmari mai jos:

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/user/InnaRomania#p/u/0/1FxmZh6OBrY[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...