Drumul Spre Succes, Film de scurtmetraj ce anunta lansarea albumului Grasu XXL

0
5147
grasu xxl film

grasu xxl filmDrumul Spre Succes, albumul ce urmeaza sa fie lansat de Grasu XXL pe data de 23 martie  beneficiaza de campanie importanta de promovare; online, concursuri, outdoor ( afise in statiile RATB, metrou ) si acum un film de scurtmetraj. Grasu XXL a lansat initial piesa Blandeurs cu DJ UNDOO si Mari ( M&G) iar ulterior a anuntat si tracklist-ul acestui album. Prin aceasta strategie de promovare a atras atentia asupra lansarii, iar pana pe data de 23 martie toti fani sa afle despre acest eveniment.grasu xxl film

Scurtmetrajul-documentar „Drumul Spre Succes” este inspirat de piesa care dă numele noului album Grasu XXL si este realizat la initiativa Okapi Sound și Universal Music Romania. Filmul de 30 de minute prezinta mai multe portrete umane ale unor oameni putin cunoscuti publicului larg, dar care sunt adevarati profesionisti in domeniul lor si sunt pe drumul catre succes. Filmul conține fragmente din albumul „Drumul Spre Succes” – Grasu XXL.

Pe data de 18 martie a avut loc in Bucuresti la CINEMA GLENDALE ART CAFE ascultarea in premiera a albumul Drumul Spre succes – Grasu XXL, material lansat la 5 ani distanta de precedentul material, Oameni. Au fost prezenti in sala de cinema prieteni, colegi de la OKAPI, oameni din presa si TV. Grasu XXL a vorbit despre ce a insemnat munca la acest material cat si despre productia scurtmetrajului Drumul spre succes.

Drumul Spre Succes, Film de scurtmetraj


Producător executiv pentru filmul Drumul Spre Succes este Mircea Ștefan, regie: Andrei-Nicolae Teodorescu,scenariu: Tudor Vladimir Panduru și Andrei-Nicolae Teodorescu,imagine: Tudor Vladimir Panduru,montaj: Răzvan Ilinca, sound design: Andrei Boanță.

Drumul Spre Succes film
Drumul Spre Succes film

grasu xxl film

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: