Drei Ros a renuntat la look-ul de rapper, insa nu si la muzica

0
1713
Drei Ros A 1000 More

Drei Ros  A 1000 More Drei Ros ne anunta in urma cu ceva timp ca nu il mai reprezinta imaginea de dur pe care si-a format-o pana atunci, astfel ca isi doreste sa apara mult mai cool – un rapper la costum 😉 Asta a si facut rapeprul ce locuieste in SUA si oscileaza intre tara tuturor posibilitatilor si plaiurile mioritice. Chiar daca a fost lansat in 2015 single  sau “Jazzy Bitch”  ii ocupa tot timpul  fiind in plin proces de promovare. Piesa beneficiaza de un clip semnat de Edward Aninaru, fotograful Innei.

Drei Ros Mr International, albumul ce urmeaza sa fie lansat in 2016

Pentru a ramane in atentia publicului si pentru a mari suspansul pana in momentul cand se va lansa albumul Drei Ros Mr International artistul arunca pe youtube intro-ul acestui material, “A 1000 More”. Acesta a fost produs de catre Drei Ros in colaborare cu DJ Fridaze, iar de regia videoclipului s-a ocupat Elias Talbot.

Drei Ros a colaborat si cu Andreea Balan pentru piesa “Throw Your Money„. In ciuda faptului ca piesa are ritm, nu a beneficiat de o buna promovare si nu a intrat pe radiourile din Romania, unde Andreea a preferat sa lanseze piese in limba romana ce pareau inspirate din viata ei.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: