Videoclip Rupem Boxele – Andreea Banica & Shift (Making of )

Date:

Videoclip Rupem Boxele
Videoclip Rupem Boxele

Andreea Banica s-a gandit in aceasta vara sa “rupa boxele” pe litoral cu o piesa de vara, de party, potrivita pentru orice tip de eveniment unde se lasa cu distractie. Ca sa nu se distreze singura l-a luat alaturi de ea in aceasta piesa si pe Shift care are o bucata de rap si vor face cu siguranta mare galagie in topuri.

Piesa Rupem boxele este compusa de Laurentiu Duta si Gabi Huiban, iar clipul filmat in acest weekend este regizat de Marian Olteanu. La filmari pe langa dansatorii Andreei a fost adus si un baiat cu muschi, nu de alta dar si-au dorit sa umple spatiu de muncitori in distractie. Toti erau “murdari”, si imbracati de munca si cu bate in maini pregatiti sa rupa boxele. Decorul a fost realizat cu o serie de graffiti pline de culoare potrivite cu piesa.

Am fost si noi la filmari si am realizat un making of, dar si un interviu cu Shift pe  care il vom publica in momentul in care se va lansa piesa.

“In aceasta vara voi fi prezent pe doua piesa, alaturi de Andreea si alaturi de Vizi pentru remake-ul Dupa ani si ani. Fiecare piesa trebuie sa o simti, sa o traiesti. Piesa Rupem Boxele  este o piesa de distractie si asta se va vedea si in videoclip”.

Videoclip Rupem Boxele (Making of )

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...