Dj Optick se afla in topul celor mai populari DJ din Romania

0
1211
Dj Optick se află în topul celor mai populari DJ din România, cu peste 100.000 de fani!‏

  Bogdan Moldovan aka Dj Optik se afla in topul celor mai populari Dj cu peste 100.000 de fani , ocupand locul 9 in clasamentul Facebrands.ro la categoria Cantareti si trupe/Dj !

„Cea mai mare putere este muzica buna. O simt de prin 1994 cand am inceput sa pun muzica pentru prieteni si incurajarile lor m-au ajutat sa-mi dau seama ca merg pe drumul cel bun pentru mine. De 14 ani sunt la Radio 21 si ma bucur in fiecare zi ca am facut cea mai buna alegere: sa urmez muzica. Le multumesc tuturor pentru apreciere si pentru gandurile bune. Si va astept pe toti la Liberty Parade, pe 26 iulie 2014, pe plaja dintre Venus si Saturn, la Black Sea Arena!”

La 16 ani  si-a inceput cariera de DJ de radio – la Radio 21 Miercurea Ciuc (orasul natal) si a devenit rezident al celui mai mare club din zona.
In anul 2000 s-a mutat la Bucuresti, fiind in continuare DJ la Radio 21, gazduind in emisiunea sa mai multi artisti internationali, alaturi de DJ romani talentati, aflati la inceput de cariera.

A mixat in aproape toata lumea, in deschiderea unor evenimente importante ce i-au avut cap de afiș pe Tommy Serano, Azzido da Bass, Lee Buridge,  Satoshi Tomiie, John Creamer, Lee Buridge, Dj Tonka, Paul van Dyk, Fatboy Slim, Hernan Cattaneo, Nick Curly, Carl Kennedy, Dennis Ruyer, Anthony Collins, Audiojack, Simon Baker, Nic Fanciulli, Doc Martin si multi  altii. A facut, de asemenea, o serie de remixuri de succes pentru Miki, Activ sau Voltaj si a semnat imnurile Liberty Parade pana in 2009.

DJ Optick este, printre altele, si unul din initiatorii celui mai important festival outdoor de muzica electronica din Romania, Liberty Parade. Imnul Liberty Parade 2006, “Feel Good”, poate cel mai cunoscut din cele produse pana acum, a fost difuzat la “Essential Sellections” – emisiune realizata de Pete Tong, la BBC Radio 1. De asemenea, imnul Liberty Parade din 2009, realizat de Optick & Vibers feat. Tara McDonald a obtinut distinctia de “Cea mai buna productie muzicala (electronica) din Romania”, in cadrul Nights.ro Awards.

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: