Directia 5 filmeaza videoclipul piesei De ce iubim

0
1787

Directia 5 filmeaza videoclipul pentru piesa ,, De ce iubim”! Trupa s-a hotarat sa lase scena libera sexului frumos .

Baietii de la Directia 5 intampina primavara cu un teaser de la videoclipul piesei ,, De ce iubim” . Deja lansata pe internet si cunoscuta de foarta multa lume, piesa avea nevoie de un videoclip asa ca bandul s-a pus pe treaba!

Filmat deja , membrii componenti ai trupei au hotarat sa lanseze un teaser care sa ne tina cu sufletul la gura pana la lansarea oficiala. Membrii trupei au fost inlocuiti de sexul frumos , intreg videoclipul fiind dominat de femei . Filmarile pentru cea mai noua melodie au avut loc la Teatru Elisabeta , iar fanii au fost invitati sa participe la filmarea videoclipului.

Directia 5 pregateste un nou album care va fi lansat in toamna acestui an , pe care se va regasi si piesa ,, De ce iubim “. Anul trecut baietii s-au facut auziti la radio cu piesele ,, Iarta-ma” si ,, Hello”, un alt single extras de pe albumul ,, Zambetul face minuni”.

Directia 5 De ce iubim Teaser

Spectacolul de Valentine`s DAY din acest an de la sala Palatului ne-a aratat din nou cat de iubiti sunt si ce traire puternica transmit publicului prin versurile pieselor. Noi am stat de vorba dupa spectacolul de atunci cu Cristi Enache, vocalul trupei intr-un interviu exclusiv pentru Redactia4FUN.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: